Redactie - 03 februari 2015

Nieuwe ZCNE Security, Wireless en Ethernet trainingen van ZyXEL in 2015

ZyXEL Communications, leverancier van netwerk- en communicatie oplossingen, kondigt aan in 2015 een serie ZyXEL Certified Network Engineer (ZCNE) Security, Wireless en Ethernet trainingen te verzorgen op haar trainingslocatie in Hoofddorp. Het gaat om klassikale trainingen gericht op resellers. De trainingsdata zijn verdeeld over het hele jaar 2015.

Door een certificering te halen kunnen ICT-professionals hun expertise op het gebied van netwerken uitbreiden. De cursussen van ZyXEL zijn een combinatie van klassikale theoretische lessen en een groot aantal praktijkopdrachten, waarbij de cursisten hun vaardigheden kunnen toepassen en ZyXEL-netwerken kunnen implementeren onder de druk en omstandigheden die onderdeel vormen van de dagelijkse realiteit.

ZCNE Security level 1
Security is van doorslaggevend belang in ieder bedrijf en kennis van basis security technologieën en features helpt ongeautoriseerde toegang tot het netwerk te voorkomen. Het doel van deze cursus is te leren omgaan met ZYWALL USG producten en een veilige netwerk infrastructuur om de veiligheid te waarborgen en kwetsbaarheden te verminderen. De cursus (349 euro ex. BTW) is inclusief de ZyXEL USG60 en wordt gegeven op 4 maart, 8 april, 2 september, 28 oktober 2015.

ZCNE Wireless LAN level 1 of 2
Draadloze netwerken hebben tegenwoordig uitgebreide dekking. In verschillende branches zoals hospitality is dit een populair type netwerk. Met ZyXEL's Wireless LAN producten kunnen verschillende gebruikers high-speed internet connecties zonder moeite delen. Het doel van de ZCNE Wireless LAN cursus is te leren ontwerpen, implementeren en configureren en problemen oplossen met de ZyXEL Wireless LAN devices.

De cursusdata voor level 1 zijn 5 maart, 26 mei en 3 september 2015. Deze cursus kost 349 euro ex BTW en is inclusief twee NWA3160-N’s. Op 27 mei wordt een level 2 cursus gegeven. Deze cursus is inclusief de NXC2500 en twee NWA5123-NI’s en kost 599 euro ex BTW.

ZCNE Ethernet level 1
ZyXEL's switches leveren complete and intelligente diensten die de gebruikers helpen bij de huidige uitdagingen. Het doel van deze cursus is de kennis en praktische ervaring met het gebruik van ZyXEL switches uit te breiden. Deze Switch level 1 cursus wordt gehouden op 12 maart, 10 juni en 16 september 2015, is inclusief ZyXEL GS2200-8HP en kost 249 euro ex BTW.

Cursisten worden gevraagd een eigen laptop mee te nemen. Het cursusmateriaal, inclusief de producten waarop getraind is, krijgen zij na de cursus mee. Tijdens de klassikale training is de voertaal Nederlands, het cursusmateriaal is echter Engels. De trainingen duren een volledige dag en zijn inclusief lunch en een afsluitend examen.

Programma en inschrijving
Het volledige programma en het inschrijfformulier voor deze cursussen is beschikbaar op de website ZyXEL.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!