Witold Kepinski - 10 maart 2024

Bechtle is nu HP Global Power Elite Partner

Bechtle heeft van HP Inc. de nieuwe hoogste partnerstatus gekregen. Als HP Global Power Elite Partner is Bechtle een van de zes sterkste partners van de fabrikant wereldwijd. De status geldt voor alle landen waarin Bechtle vertegenwoordigd is. Beide bedrijven breiden daarmee hun uitstekende, decennialange samenwerking op nationaal en internationaal niveau uit.

Bechtle is nu HP Global Power Elite Partner image

HP heeft een nieuwe kring van 's werelds machtigste partners gecreëerd in het HP Amplify Programma met Global Power Elite Status. Naast verkoopsucces en een internationale positionering hecht HP ook belang aan gezamenlijke strategische samenwerking. Bechtle heeft al jaren de hoogste partnerstatus bij HP en bevestigt de hoge verwachtingen van de fabrikant met het nieuw ontworpen partnerprogramma.

De HP Global Power Elite-status is geldig voor alle nationale markten waarin Bechtle aanwezig is en voor alle productcategorieën. Dit betekent dat Bechtle kan rekenen op uitgebreide ondersteuning van de fabrikant bij verkoop-, trainings- en serviceprocessen. De partners zien grote kansen in het op data gebaseerde verdieping van de samenwerking en in het uitbreiden van gezamenlijke maatregelen om duurzaam ondernemen te bevorderen.

“We zijn er trots op opnieuw erkend te worden als een van de nauwste partners van HP. De Global Power Elite-status versterkt onze langdurige verbinding en nauwe samenwerking en is een uitdrukking van een vertrouwensrelatie met als doel onze gezamenlijke klanten ook in de toekomst cruciale toegevoegde waarde te blijven bieden”, zegt Konstantin Ebert, bestuurslid voor IT E. -Handel, Bechtle AG.

Dave McQuarrie, Chief Commercial Officer bij HP: “Wij feliciteren het hele Bechtle-team van harte met deze opmerkelijke prestatie. Het betrouwbare partnerschap met Bechtle zal onze positie als een van de toonaangevende leveranciers van technologische oplossingen in Europa verder versterken. Samen zullen we doorgaan met het stimuleren van innovatie en het leveren van uitzonderlijke oplossingen aan onze klanten in de toekomst.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!