Witold Kepinski - 12 maart 2024

D&B selecteert Dovilo als nieuwe ICT partner voor ambitieuze ambities

D&B selecteert Dovilo als nieuwe ICT partner voor ambitieuze ambities zo melden de twee partijen.

D&B selecteert Dovilo als nieuwe ICT partner voor ambitieuze ambities image

D&B Facility Groep levert met ruim 1100 medewerkers hoogwaardige facilitaire diensten en volledig geïntegreerde facilitaire concepten aan corporates en de high-end real estate markt. D&B is een ambitieuze leverancier van Facility Services op 5 sterren niveau.

IT complexiteit terugbrengen, IT security verhogen, innovatie doorvoeren en een gespecialiseerde ondersteuningspartner voor het huidige D&B ICT team. Dat waren de vraagstukken en doelstellingen die D&B had uitgeschreven in een Request For Proposal (RFP).

Een geselecteerd aantal IT dienstverleners werden uitgenodigd om deze RFP vraagstukken te beantwoorden en voorstellen aan te dragen voor de hybrid Cloud ICT omgeving. Inmiddels kunnen we met gepaste trots melden dat D&B uit dit traject Dovilo heeft geselecteerd als IT partner voor de komende jaren om gezamenlijk de gestelde verbeterings- en vernieuwingsdoelstellingen te realiseren. En dat moet uiteraard gevierd worden.

Peter Udo, ICT Manager D&B The Facility Group: “Dovilo heeft gedurende het RfP proces overtuigend laten zien zich te kunnen verdiepen in onze eisen en wensen voor het creëren van een stabiele en beheersbare ICT-omgeving. Hun antwoord op onze RfP was daardoor dermate overzichtelijk en duidelijk dat we ervan overtuigd zijn dat Dovilo voor ons de juiste ICT-partner is voor de komende jaren. We kijken dan ook erg uit naar een mooie samenwerking.”

Bertram Rutte, Bestuurder & Eigenaar Dovilo: “We zijn erg blij dat D&B The Facility Group heeft gekozen voor Dovilo als ICT-partner. Onze oplossingen en diensten zijn succesvol dankzij onze kwaliteitsaanpak. Door de benodigde ICT veranderingen zorgeloos door te voeren bieden we D&B ontzorging. Stabiele en beheersbare hybride cloudoplossingen die bedrijfsprestaties verbeteren. We waarderen het vertrouwen in onze expertise en methodiek en zijn verheugd om samen te werken."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!