Redactie - 02 maart 2015

Avit Systems benoemd tot Cisco ACI Authorized Technology Provider

Netwerk-integrator Avit Systems maakt bekend de Cisco Application Centric Infrastructure (ACI) Authorized Technology Provider (ATP) status te hebben behaald. Avit is hierdoor officieel geautoriseerd is om ACI-projecten uit te voeren, te onderhouden en in beheer te nemen.

Cisco ACI maakt het mogelijk om het netwerk binnen datacenters in te richten op basis van de eisen die applicaties aan het netwerk stellen. ACI zorgt ervoor dat de configuratie van het netwerk kan worden geoptimaliseerd voor iedere applicatie, ongeacht waar die applicatie draait in het netwerk. Netwerkapparaten hoeven niet langer handmatig en afzonderlijk te worden geconfigureerd, waardoor de oplossing helpt veel tijd te besparen.

Avit Systems maakt zelf ook gebruik van Cisco ACI. “Wij hebben ACI volledig in ons eigen datacenter geïmplementeerd en inmiddels ruime ervaring opgedaan met deze technologie. Hierdoor zijn wij in staat om klanten diepgaand te adviseren over de mogelijkheden van ACI. Doordat we als enige Cisco Partner in Nederland ook bekend zijn met de processen omtrent de implementatie van ACI kunnen we klanten ook op dit vlak bijstaan”, zegt Jasper van ’t Wout, director services van Avit Systems. “Zelf zetten we ACI in ten behoeve van onze eigen Managed Cloud Solutions, waaronder de Avit Cloud Connected Hotel Solution”.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!