Wouter Hoeffnagel - 04 maart 2015

Accenture is voorkeurspartner van pensioenuitvoerder APG

Accenture wordt voorkeurspartner van pensioenuitvoerder APG. In deze rol gaat Accenture APG ondersteunen bij de verdere optimalisatie van de huidige operatie. Hiervoor is een meerjarige overeenkomst getekend.

Accenture gaat APG ondersteunen bij het verder verbeteren van de digitale klantervaring, bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van nieuwe digitale diensten en mobiele applicaties en websitevernieuwing. Daarnaast zal Accenture technologie- en business process transformatiediensten leveren om de operationele flexibiliteit en prestaties te verbeteren.

In verband met de samenwerking met APG, opent Accenture een delivery center op de Smart Services Campus in Heerlen. Deze campus is een initiatief van de Universiteit van Maastricht, de provincie Limburg en APG en heeft tot doel om door de ontwikkeling van ‘slimme’ producten en diensten ondernemerschap, onderzoek, onderwijs en werkgelegenheid in Zuid-Nederland te stimuleren. Naast de opening van een delivery center op de Campus dat onderdeel zal vormen van een netwerk van 50 delivery centers wereldwijd, adviseert Accenture dit startup ecosysteem op basis van jarenlange ervaring met resultaatgerichte innovatie. Het bedrijf neemt ook deel aan onderzoeks- en ontwikkelprojecten en incubator-programma’s.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!