Witold Kepinski - 27 maart 2024

moveXM kondigt twee Nederlandse Add-ons aan

moveXM, een Customer Experience Management (CXM) SaaS-bedrijf, is verheugd de strategische overname aan te kondigen van Feeddex BV en 5-Star Specialist BV, Nederlandse SaaS-bedrijven gespecialiseerd in klant- en medewerkersfeedback en klantbeoordelingssoftware.

moveXM kondigt twee Nederlandse Add-ons aan image

Deze overnames, ondersteund door Pride Capital Partners, markeren een belangrijke mijlpaal in de reis van moveXM om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar eenvoudig te gebruiken CXM-oplossingen op de Europese markt, die tegemoetkomen aan behoeften over het gehele CXM-volwassenheidsspectrum.

De Feeddex Group, opgericht in 2001, heeft een niche veroverd in klant- en medewerkersonderzoek en heeft de tevredenheid vergroot via geavanceerde SaaS voor feedbackbeheer. Hun aanbod omvat een ultramoderne, meertalige applicatie, ondersteund door een intern ontwikkelingsteam, dat een gevarieerd nationaal en internationaal klantenbestand bedient. Feeddex BV en haar zusterbedrijf 5-Star Specialist BV (voorheen 5-sterrenspecialist) brengen naar moveXM een rijk portfolio van op maat gemaakte feedback- en reputatiemanagementtools die zijn ontworpen om klant- en werknemerservaringen op strategisch, operationeel en tactisch niveau te verbeteren.

Door de fusie wordt het product- en dienstenaanbod voor de drie entiteiten aanzienlijk uitgebreid, waardoor de nieuwe groep in staat is tegemoet te komen aan een breder scala aan klantsegmenten en behoeften, waardoor de gezamenlijke groeiambities worden aangewakkerd. Het opent ook mogelijkheden voor synergieën op de middellange termijn in administratieve en bedrijfsstructuren, waarbij op lange termijn voordelen worden verwacht op het gebied van productontwikkeling en marktpositionering.

CEO van moveXM, Holger von Seherr-Thoß: "We zijn verheugd de Feeddex Group te verwelkomen in de moveXM-familie. Deze overname is een strategische stap voorwaarts in onze missie om uitzonderlijke CXM-oplossingen te leveren. De gecombineerde krachten van onze teams en technologieën zullen het mogelijk maken ons om meer doelgroepgerichte oplossingen te bieden voor een breder marktpotentieel, waardoor groei en innovatie in de CXM-sector worden bevorderd."

Managing Partner bij Pride Capital Partners, Lars van 't Hoenderdaal: "De overname van de Feeddex Group is een grote stap in de ontwikkeling van moveXM om het toonaangevende CXM-platform in Europa te worden."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!