Witold Kepinski - 29 maart 2024

Xebia en Orbia Wavin breiden partnership uit

Techconsultancy Xebia breidt zijn partnership uit met Orbia Wavin. Orbia Wavin is de bouw- en infrastructuurdivisie van de leverancier van pijpsystemen en -oplossingen. Het bedrijf heeft een sterke focus op innovatie en duurzaamheid en wordt op digitaal gebied ondersteund door Xebia.

Xebia en Orbia Wavin breiden partnership uit image

“De uitbreiding van de samenwerking symboliseert de voortzetting van een geweldige relatie met Wavin. Deze samenwerking begon met de implementatie van een IoT-platform. Dit platform draagt bij aan een duurzame en gezonde wereld door innovatieve digitale oplossingen naar de klanten te brengen”, aldus Guido van den Boom, partner digitale transformatie en account executive Orbia bij Xebia.

Beide bedrijven werken nu samen aan een strategisch initiatief om Wavin’s wereldwijde digitale aanwezigheid te versterken. Daarmee verbetert de leverancier van pijpsystemen zijn klantervaringen en stroomlijnt de organisatie het productaanbod op grote schaal.

Gezamenlijk werken ze aan een oplossing om klanten aan te spreken en het bestelproces te vereenvoudigen via de geïntegreerde website en webshop. Daarbij maakt Wavin gebruik van Xebia’s autoriteit in digitale transformatie, cloud en data & AI. Een team in Nederland, Polen en India werkt aan dit project.

“We zijn blij dat we onze samenwerking met Xebia kunnen uitbreiden en de klantervaring in onze digitale kanalen kunnen verbeteren. We maken het voor onze klanten eenvoudiger om online samen te werken in de meer dan 65 landen waarin we actief zijn. We zien deze samenwerking ook als een kans om gebruik te maken van de innovatieve kracht van Xebia’s 6000 experts”, aldus Thomas de Jong, Head of Digital Technology bij Wavin.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!