Witold Kepinski - 05 april 2024

RawWorks start Platform Engineering Team met focus op Cloud-native computing

Onder leiding van Besart Sulejmani kondigt RawWorks de lancering van het Platform Engineering Team aan.

RawWorks start Platform Engineering Team met focus op Cloud-native computing image

RawWorks had al een focus op Infrastructure-as-Code (IaC) en door de toevoeging van het Platform Engineering Team is RawWorks nóg beter in staat klanten te helpen bij de Cloud Native transitie. Dit nieuwe initiatief is genomen om organisaties te ondersteunen bij de overgang naar een Cloud-native architectuur, die gebouwd is op de fundamenten van API’s, microservices en containerisatie.

Gartner voorspelt een exponentiële groei in de adoptie van Platform Engineering in de komende jaren. In 2029 zal meer dan 95% van de globale organisaties containerapplicaties in productie draaien, wat een aanzienlijke stijging is ten opzichte van minder dan 50% in 2023. Als technologisch gedreven organisatie, positioneert RawWorks zich als een leider in het bieden van innovatieve oplossingen die bedrijven helpen om sneller en slimmer te werken.

Besart, Tribelead Platform Engineering, vertelt: “Met een team van 17 hooggekwalificeerde professionals en een ambitie om snel uit te breiden, is ons Platform Engineering Team vastbesloten om organisaties te begeleiden naar een toekomstbestendige infrastructuur. We geloven in de kracht van DevOps als fundament van Platform Engineering en streven ernaar om organisaties te voorzien van de juiste tools en ondersteuning voor digitale versnelling”.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!