Witold Kepinski - 12 april 2024

Westcon-Comstor en AudioCodes ondersteunen Microsoft Teams UCaaS en CCaaS partners

Westcon-Comstor heeft een nieuwe samenwerkingsovereenkomst getekend met AudioCodes, een leverancier van geavanceerde communicatiesoftware, -producten en -oplossingen voor de digitale werkplek. Doel van de samenwerking is om channelpartners te helpen hun terugkerende inkomsten te laten groeien door hun Unified Communications as a Service (UCaaS) en Contact Center as a Service (CCaaS)-aanbod te ontwikkelen.

Westcon-Comstor en AudioCodes ondersteunen Microsoft Teams UCaaS en CCaaS partners image

Westcon wordt de eerste pan-EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) distributeur die het AudioCodes Live Platform voor Microsoft Teams aan zijn partners zal leveren. Dit platform consolideert verschillende Microsoft Teams-oplossingen en biedt volledige functionaliteit voor telefonie, contactcenters en opnames.

Het white-label platform wordt gehost door AudioCodes en beheerd door Westcon in Microsoft Azure en Microsoft Teams. Hierdoor kunnen partners de Teams UC-ervaring van hun klanten verbeteren met behulp van:

  • Verbeterde flexibiliteit
  • Compliance
  • Toegankelijkheid

Dit omvat directe routering van Teams, een AI-aangedreven contactcenteroplossing en registratie van bedrijfscompliance.

Westcon en AudioCodes zullen samenwerken om technische en implementatieondersteuning te bieden als onderdeel van een geïntegreerde oplossing. Partners kunnen transacties met hun klanten uitvoeren op het door Westcon beheerde platform, via een serviceprovider- of managed service provider (MSP)-model.

De overeenkomst omvat in eerste instantie het Verenigd Koninkrijk en Europa. De komende maanden zal de samenwerking worden uitgebreid naar andere landen binnen de EMEA-regio.

Antony Byford, Vice President Cloud and Collaboration Europe bij Westcon-Comstor: "We zijn verheugd om de kracht van het AudioCodes Live Platform voor Microsoft Teams via deze innovatieve samenwerking naar onze partners en hun klanten te brengen. Eindgebruikers hebben soms geen expertise op het gebied van de unified communications-tools van Microsoft Teams. Met het AudioCodes Live Platform voor Microsoft Teams kunnen we deze en andere uitdagingen overwinnen door een gehoste spraakoplossing te bieden die onze partners op de markt kunnen brengen. Dit zorgt voor een groei van voorspelbare terugkerende inkomsten door as-a-service-mogelijkheden te creëren en het volledige potentieel van Microsoft Teams voor hun klanten te ontketenen."

Lior Aldema, Chief Business Officer bij AudioCodes: "AudioCodes Live Platform voor Microsoft Teams is al een bewezen gamechanger. Het platform stelt serviceproviders in staat om een uitgebreid portfolio voor Microsoft Teams aan te bieden met snelle onboarding voor hun klanten. Door deze uitgebreide samenwerking met Westcon, die voortbouwt op onze jarenlange gezamenlijke ervaring en samenwerking, brengen we onze volledige bel- en contactcenterervaring voor Microsoft Teams naar een nog breder publiek van ondernemingen. We stellen onze kanaalpartners in staat om te voldoen aan de verwachtingen van hun klanten."

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 Axians BW 27-05-2024 tm 10-06-2024
Modern MSP day BW 28-05 tm 05-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!