Witold Kepinski - 24 maart 2015

Atera wordt actief in VS vanuit cloud-hoofdstad Seattle

Atera, leverancier van een cloud gebaseerde MSP tool voor remote monitoring en management (RMM), wordt actief in Noord-Amerika met een vestiging in Seattle.

Atera opent haar Noord-Amerikaanse vestigingen in Seattle. Atera biedt een cloud gebaseerde alles in één oplossing voor MSP’s. Of het nu gaat om remote monitoring of om klanttevredenheid enquêtes, het Atera platform combineert technisch- (RMM) en Servicemanagement (ticketing, support contracten, facturatie etc.) met business intelligence in één oplossing. In haar cloud gebaseerde MSP Practice Management Software Solution brengt Atera de gehele IT markt samen.

“We hebben bewust gewacht met een lancering in de Verenigde Staten totdat onze software perfect is” zegt Gil Pekelman (foto), algemeen directeur van Atera. “Onze cloud gebaseerde MSP IT Management Solution wordt inmiddels door duizenden IT Service Providers in zowel Europa als in Israël gebruikt en daarom denken wij dat de huidige positionering dusdanig is dat we zelfs de nóg veeleisendere Cloud en IT Management markt binnen de Verenigde Staten kunnen bedienen. We zijn zéér enthousiast onze vestigingen te lanceren in Seattle; cloud-hoofdstad van de wereld”.

Door: Witold Kepinski

NTT BW start 31-5 TM 14-6 Trend Micro  BW Risk to Resilience World Tour week 20 tm 23-2023
Netgear banner liggend start week 14

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!