Witold Kepinski - 26 maart 2015

Parallels herdoopt Service Provider business unit in Odin

Softwareleverancier Parallels heeft een naamsverandering van de Service Provider business unit aangekondigd. Per direct zal de Service Provider tak van het bedrijf opereren onder de merknaam Odin (www.odin.com) terwijl de Cross-Platform Solutions eenheid blijft opereren als Parallels (www.parallels.com).

Odin

Odin levert software die de mogelijkheden van het cloud-ecosysteem benut; van zowel kleine en lokale hosters als een aantal telecommunicatie-aanbieders. Odin zorgt voor industrie-expertise, een breed aanbod van cloud-applicaties en een selectie van software waaronder web server management, server virtualization, administratie en automatisering van facturering. Odin ondersteunt, met kantoren in 15 landen, meer dan 10.000 serviceproviders bij het leveren van applicaties en cloud-diensten aan meer dan 10 miljoen kleine en middelgrote bedrijven.

Parallels

Parallels biedt klanten toegang tot de applicaties en bestanden die ze nodig hebben en willen gebruiken op elk apparaat of besturingssysteem. De producten omvatten Parallels Desktop for Mac (www.parallels.com/desktop), de bestverkopende software voor Windows-toepassingen op een Mac, en Parallels Access (www.parallels.com/access), de productiviteit app voor externe toegang. Onlangs heeft Parallels 2X Software overgenomen (www.2x.com), een speler in desktop virtualisatie, applicatie publishing-oplossingen en mobile device management (MDM).

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!