Witold Kepinski - 02 mei 2024

Mike van Dijk wordt Sales Director bij SecurityBridge

Mike van Dijk wordt Sales Director bij SecurityBridge. Hij was eerder lange tijd Sales Manager bij Dell Technologies in Nederland.

Mike van Dijk wordt Sales Director bij SecurityBridge image

Mike van Dijk meldt op LinkedIn: "Het teruggeven van mijn badge markeert het einde van bijna tien jaar werken met geweldige teams en enkele van de beste mensen in onze branche. Wat een run was het, maar ik ga nieuwe uitdagingen aan.

Ik wil al mijn klanten in de afgelopen jaren bedanken voor hun vertrouwen en het inspireren van ons om de juiste dingen goed te doen. Ik ben dankbaar voor alle opgedane ervaringen en oplossingen die we mochten bieden. De Dell-jaren zijn voorbij gevlogen en ik heb het voorrecht gehad om met zoveel geweldige mensen te mogen samenwerken, te veel om op te noemen. 

Het is mijn toevluchtsoord en inspiratie geweest. De runs aan het einde van het kwartaal, de trainings- en ontwikkelingsprogramma's en alle leuke activiteiten zorgden voor een geweldige cultuur waarvan ik de herinneringen voor altijd met me mee zal nemen. 

Woensdag (1 mei 2024) start ik in mijn nieuwe baan als Sales Director bij SecurityBridge. Ze zijn een wereldleider op het gebied van SAP-beveiligingsoplossingen en ik ben erg enthousiast om met mijn nieuwe team te beginnen."

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!