Witold Kepinski - 09 mei 2024

Wortell wint Microsoft Security MSSP of the year award

Wortell heeft bekendgemaakt dat zij de Security MSSP (Managed Security Service Provider) of the Year award heeft gewonnen tijdens de Microsoft Security Excellence Awards 2024.

Wortell wint Microsoft Security MSSP of the year award image

Wortell wordt erkend vanwege haar innovatie en prestaties van het afgelopen jaar, waardoor zij zich heeft onderscheiden binnen de Microsoft Intelligent Security Association (MISA). Dit is een samenwerkingsverband van internationale partners die hun producten en diensten hebben geïntegreerd met Microsoft Security-technologie.

De winnaar van deze award heeft gedurende het afgelopen jaar uitmuntend werk geleverd op het gebied van security, identiteitsbeheer, naleving en privacy.

'Organisaties stap voor stap te versterken'

Maarten Goet, CTO bij Wortell, deelt zijn enthousiasme over het ontvangen van deze award: "Vijf jaar geleden, gedreven door een gedeelde missie om een veiliger digitaal landschap te realiseren, begon Wortell aan haar cybersecurity-reis met als doel organisaties stap voor stap te versterken. In samenwerking met Microsoft pleitten we voor een holistische benadering van oplossingen, waardoor de beveiligingspositie van onze klanten werd versterkt. We hebben echter ingezien dat cybersecurity verder gaat dan alleen technologie; het is een gezamenlijke inspanning die steunt op de toewijding van elk individu. Geïnspireerd door initiatieven zoals Women in Cyber, die diversiteit en inclusiviteit bevorderen, hebben we de kracht van eenheid ervaren bij het versterken van ons ecosysteem. Terugkijkend op onze reis, erkennen we dat deze prestatie niet alleen de onze is – het is het bewijs van de toegewijde inzet van ons hardwerkende team in Nederland, die 24/7 onze klanten beschermen tegen dreigingen. Deze mijlpaal is voor hen. We zijn ontzettend trots om aan te kunnen kondigen dat we wereldwijd erkend zijn als de Security MSSP of the Year.”

Tijdens de Microsoft Security Excellence Awards 2024 op 6 mei 2024 maakte Microsoft de winnaars van de awards bekend in 9 categorieën. Dit is het vijfde jaar dat de awards werden uitgereikt. Wortell won de prijs Security MSSP of the Year.

'Navigeren door snel veranderen landschap'

"Ik ben verheugd om Wortell dit jaar te feliciteren met de Microsoft Security Excellence Awards voor de prijs Security MSSP of the Year," vertelt Vasu Jakkal, CVP, Microsoft Security. "Onze partnergemeenschap speelt zo'n belangrijke rol bij het helpen van onze klanten om door een snel veranderend cybersecurity-landschap te navigeren. Elk van de winnaars van dit jaar toont echte innovatie en een inspirerende toewijding aan de missie van security. We zijn zo trots om met hen samen te werken in een gedeelde inzet om een veiligere wereld voor iedereen te bouwen."

Opgericht als een vereniging om Microsoft-leiders, ISV's, en MSSP's samen te brengen, richt MISA zich op samenwerkingen om securitydreigingen te bestrijden en een veiligere omgeving voor iedereen te creëren. De missie is om intelligente, toonaangevende securityoplossingen te bieden die samenwerken om organisaties te beschermen met de snelheid en schaal van AI in een steeds toenemender dreigingslandschap. Samen met Microsoft-belanghebbenden stemden MISA-leden over de Microsoft Security Excellence Awards, waarbij zij de inspanningen van hun collega's erkenden om de beveiliging te verbeteren.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!