Witold Kepinski - 10 mei 2024

Wasabi en Dell bundelen krachten voor flexibele hybride cloud storage

Wasabi Technologies, een cloudopslagbedrijf, kondigt vandaag een samenwerking aan met Dell Technologies. De samenwerking, die verloopt via het Extended Technologies Complete-programma van Dell, heeft als doel om klanten betaalbare en innovatieve hybride cloudoplossingen te bieden voor back-up, gegevensbescherming en lange termijn retentie.

Wasabi en Dell bundelen krachten voor flexibele hybride cloud storage image

In een tijdperk van exponentiële datagroei zijn organisaties wereldwijd op zoek naar efficiënte en kosteneffectieve opslagoplossingen. De samenwerking tussen Wasabi en Dell beantwoordt aan deze behoefte door flexibele, efficiënte hybride cloudoplossingen te bieden waarmee gebruikers hun databeheerprocessen kunnen optimaliseren en tegelijkertijd de totale kosten kunnen verlagen.

"Dell is een duidelijke marktleider met een breed en diepgaand portfolio van transformatieve technologieën", aldus David Friend, medeoprichter en CEO van Wasabi Technologies. "Deze samenwerking zal het bereik van Wasabi's cloudopslag uitbreiden naar een breder publiek, met name gebruikers die op zoek zijn naar betrouwbare en economische oplossingen voor het veiligstellen van hun gegevensarchieven op de lange termijn."

Gegevensbehoud op lange termijn in de cloud

De cloud is de favoriete locatie geworden voor het langdurig bewaren van gegevensbackups en noodherstel. De PowerProtect Data Domain-appliances van Dell koppelen gegevens standaard aan Wasabi, waardoor klanten profiteren van een complete oplossing voor gegevensbescherming die opslag op locatie combineert met langetermijnretentie in de cloud. Bovendien integreert Wasabi met Dell NetWorker CloudBoost om bestaande NetWorker-klanten langdurige retentie in de cloud te bieden.

Lees meer hier.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V5
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!