Witold Kepinski - 20 mei 2015

Commvault introduceert Cloud Disaster Recovery met nieuwe modules

Commvault, leverancier van dataprotectie en informatiemanagement, introduceert verschillende uitbreidingen binnen zijn productportfolio voor databescherming in public en hybrid clouds. Het gaat om Commvault Cloud Disaster Recovery, Commvault Cloud Development and Test, Commvault Cloud Gateway en Commvault Cloud Replication.

Cloud Disaster Recovery van Commvault biedt recovery in de cloud, ongeacht het on-premise model of de gebruikte hypervisor (VMware, Hyper-V,) of locatie (public/private/hybrid); consistent op policy’s gebaseerd beheer door uitbreiding van VM-provisioning en workflows van on-premise naar de public/hybrid cloud;disaster recovery als operationele realiteit voor alle typen workloads door te voorzien in volledige data-restores naar VM’s in IaaS.

Modules

Commvault breidt zijn portfolio uit met de modules Cloud Development and Test, Cloud Gateway en Cloud Replication. De Cloud Development and Test module verbindt VM-provisioning en workflows, en past die toe op het beheer van het gebruik van ontwikkel- en testomgevingen in de cloud. Naast verminderde administratieve overhead zijn infrastructuurmanagers er ook van verzekerd dat kosten niet snel oplopen.

De loud Gateway is de softwaregebaseerde gateway een uitbreiding op de overall cloud-appliance-strategie van Commvault. De Cloud Gateway vergroot de back-upflexibiliteit en -prestaties, en breidt de bescherming uit van on-premise naar de cloud.

De Cloud Replication module completeert de cloudmogelijkheden van Commvault door klanten te voorzien van keuzevrijheid, flexibiliteit en snelheid voor wat betreft het migreren van data naar de cloud.

Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!