Witold Kepinski - 28 juni 2015

DocSys Online levert Cordaan een Office 365 en SharePoint oplossing

Cordaan heeft bij de herinrichting van haar ICT-landschap gekozen voor Office 365 en SharePoint, zodat medewerkers op elk moment, vanaf elke locatie en met ieder apparaat toegang kunnen krijgen tot de benodigde informatie.

Cordaan kent het belang van consequent gebruik van de huisstijl. Parallel aan de implementatie van de nieuwe werkplek is daarom gezocht naar een oplossing voor het maken van huisstijldocumenten in de Office 365 omgeving. Er werd gekozen voor DocSys Online. DocSys Online verzorgt de huisstijl in Office Online en integreert volledig met SharePoint en OneDrive for Business.

DocSys Online biedt de medewerkers van Cordaan een aantal slimme huisstijlmodellen die vanaf iedere locatie te openen en eenvoudig in te vullen zijn. Hierdoor kunnen de medewerkers van Cordaan altijd PowerPoint-presentaties, brieven en e-mails in huisstijl maken. Op korte termijn wordt DocSys Online uitgebreid met diverse andere modellen.

E-mailhandtekening in huisstijl

DocSys Online verzorgt ook de e-mailhandtekening in Outlook Online. E-mails worden hierdoor automatisch voorzien van een handtekening in de juiste huisstijl. Ook op smartphones en tablets die gebruikmaken van de Outlook Web App (OWA).

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!