Witold Kepinski - 18 mei 2016

Kaseya introduceert Traverse 9.3

Kaseya, leverancier van IT-systeembeheeroplossingen voor Managed Service Providers (MSP’s) en het mkb, introduceert Kaseya Traverse 9.3. Deze nieuwste versie betekent een uitbreiding van de belangrijkste mogelijkheden: geautomatiseerde discovery en mapping, op service georiënteerde monitoring en voorspellende analyses. Hiermee zijn toonaangevende hybride-cloudinfrastructuren ondersteund, zoals Amazon AWS, Amazon Elastic Compute Cloud (EC2), Nimble Storage en Dell Compellent. 

Kaseya’s nieuwste versie van Traverse biedt ondersteuning voor meer dan veertig nieuwe producten, waaronder firewalls, routers, switches, storage area networks, draadloze controllers en servers. Daarnaast bevat de release verbeteringen van de gebruikersinterface, specifiek ontwikkeld voor mobiele devices en tablets. 

Bij gebruik in een complexe, hybride-IT-infrastructuur maakt de Service Container-technologie van Traverse het mogelijk sneller de belangrijkste oorzaak van een daling van de serviceperformance op te sporen. Traverse biedt servicebeschikbaarheid en proactief SLA-beheer door infrastructuur-, performance- en applicatieonderdelen in kaart te brengen. Zo zijn bedrijfsdiensten eenvoudig te doorzien, wat organisaties in staat stelt voorspellend te visualiseren en problemen op te lossen voordat gebruikers er last van hebben. 

Kaseya Traverse 9.3 is nu beschikbaar. Meer informatie over de nieuwe release is te vinden op de website van Kaseya

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!