Witold Kepinski - 25 oktober 2016

PQR Experience App ondersteunt mobiele strategie

PQR Experience App ondersteunt mobiele strategie image

Cloud integrator PQR lanceert de PQR Experience App, de mobiele verrijking van een bezoek aan het PQR Experience Center (PEC). De app maakt gebruik van het Aruba Meridian Mobile App platform en beacons. PQR, Aruba, a Hewlett Packard Enterprise Company, en Sparked, hebben de app gezamenlijk ontwikkeld.

De PQR Experience App verrijkt

Het PQR Experience Center is ontworpen voor eindgebruikers die nadenken over vraagstukken die met flexibele IT te maken hebben. In het Experience Center maken zij kennis met de nieuwste technologieën, oplossingen en best practices. Zij ervaren aan den lijve hoe het is om mobiele werker, thuiswerker of kantoorwerker te zijn.

De PQR Experience App is een uitbreiding en verrijking van het bezoek aan het PEC. De app heeft een spilfunctie tijdens de PQR Experience en laat de gebruiker kennis maken met mobiel afspraken maken en beheren, indoornavigatie, locatiegebaseerde berichtgeving, contact en informatie verkrijgen aldus PQR.

Drie use cases, beacontechnologie en de juiste app-ontwikkelaar

PQR heeft drie use cases beschreven: bezoekers van een ziekenhuis, museum en gemeente krijgen door middel van de app informatie. Deze use cases zijn in vrijwel alle branches toepasbaar. Door slim gebruik te maken van mobiele technieken worden mensen actief geïnformeerd en vinden ze eenvoudiger de weg binnen een pand.

De Aruba beacons zenden radiosignalen uit die worden opgepikt door zowel iOS- als Android-apparatuur waarop de mobiele app op basis van het Aruba Meridian-platform is geïnstalleerd. Sparked heeft de app technisch ontwikkeld en maakt van de smartphone een handig instrument voor indoor-locatiebepaling en –navigatie, locatiegebaseerde pushberichten en andere locatiegebaseerde interactieve mobiele diensten.

Mogelijkheden in de praktijk

De app geeft een concreet beeld van mobiele mogelijkheden in de dagelijkse praktijk. Het demonstreert hoe organisaties op een relatief eenvoudige manier de dienstverlening aan klanten en bezoekers significant kan verbeteren. Een bezoek aan het PQR Experience Center in combinatie met de use cases in de app, laat organisaties nadenken over de mobiele strategie die past bij het realiseren van bedrijfsdoelstellingen.
In het PQR Experience Center kan de gebruiker zelf ervaren wat Mobile Engagement in de praktijk betekent.

Download de PQR Experience App in de Apple App Store of de Google Play Store 

Leanix BW 19 febr tm 17 maart 2024 Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!