Redactie - 17 oktober 2017

ServiceNow integreert met SAP SuccessFactors Employee Central

ServiceNow biedt een nieuwe productintegratie aan met SAP SuccessFactors Employee Central. Met deze integratie kunnen klanten hun medewerkers een optimale service-ervaring bieden. De ServiceNow HR Service Delivery software zal de native integratie van werknemersdata uit SAP SuccessFactors Employee Central verzorgen als onderdeel van een product release eind 2017.

Wederzijdse klanten die wereldwijd al gebruikmaken van ServiceNow voor de HR-dienstverlening en SAP SuccessFactors Employee Central profiteren direct van de consistente, complete ervaring die deze integratie mogelijk maakt zo beweren de twee partners. “Het werk makkelijker maken voor medewerkers moet voor iedere CHRO de hoogste prioriteit hebben,” aldus Pat Wadors, ServiceNow’s nieuwe Chief Talent Officer die recent overkwam van LinkedIn. “Door in organisaties af te rekenen met silo’s, maakt ServiceNow het voor medewerkers makkelijker om op belangrijke momenten de service te krijgen die ze nodig hebben. Het maakt dan niet uit of het gaat om HR of dat er ook acties nodig zijn van andere afdelingen.”

Om te voldoen aan de eisen van de medewerker van nu wordt van organisaties verwacht dat zij bij iedere interactie services van consumentenkwaliteit bieden. Veel processen en verzoeken van medewerkers, zoals onboarding, beginnen bij de HR-afdeling, maar vereisen ook actie en betrokkenheid vanuit IT, facilities en andere afdelingen. Ondanks dat het onboarding-proces van een nieuwe medewerker bij HR begint, hebben managers vaak vijf tot tien afdelingen nodig voor de afronding ervan. Met behulp van ServiceNow kunnen bedrijven hun medewerkers binnen de hele organisatie voorzien van snelle en gepersonaliseerde services. Dit helpt bij het verbeteren van zowel de productiviteit als de tevredenheid van medewerkers, en verbetert bovendien de reputatie van HR.

Werknemers dienen een HR-verzoek in – bijvoorbeeld voor het ontvangen van een salarisoverzicht of het aanvragen van een vrije dag – in ServiceNow HR Service Delivery. Dankzij de nieuwe integratie kan werknemersdata uit SAP SuccessFactors Employee Central gebruikt worden om een meer relevante en persoonlijke service-ervaring te bieden. Afhankelijk van de locatie van de werknemer, zijn functie en senioriteitsniveau, kan ServiceNow HR Service Delivery beter toegespitste informatie tonen en acties voorstellen. Ondertussen worden de benodigde workflows naar relevante afdelingen en systemen geautomatiseerd, aldus de twee partners.

 

Infopulse BW vierkant en liggend week 10 -2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!