Witold Kepinski - 24 maart 2018

IBM ontwikkelt Blockchain Starter Plan voor startups en MKB

IBM ontwikkelt Blockchain Starter Plan voor startups en MKB image

IBM ontwikkelt een Blockchain Starter Plan voor startups en MKB zo mekdt het tijdens zijn Think conferentie in Las Vegas. IBM Blockchain Starter Plan, dat nu beschikbaar is in een Beta-versie, is een manier om meer gebruik van Blockchain te promoten in het mkb zo staat ook te lezen in een IBM-blogpost.

Het Blockchain Starter Plan wordt later als gratis proefversie van 30 dagen beschikbaar nadat het plan volledig is geïmplementeerd. Dit startersplan is een goedkoper alternatief voor bedrijven die blockchain-applicaties willen ontwikkelen.

IBM Blockchain Starter Plan is onder andere geschikt is voor ontwikkelingswerk in een vroeg stadium en proefprojecten voor bedrijven die oplossingen willen bouwen op het IBM blockchain-platform, dat op dit moment meer dan 250 actieve blockchain-netwerken heeft. 

IBM werkt al sinds 2015 met Blockchain-technologie. Sinds 2016 begon test IBM Blockchain-technologie op zichzelf, onder andere om de (finanaciele) afstemming tussen leveranciers en leveranciers te optimaliseren.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!