Redactie - 07 juni 2018

Ernest Meijer Swantee versterkt raad van bestuur Topicus

Ernest Meijer Swantee versterkt raad van bestuur Topicus image

Ernest Meijer Swantee is per 1 juni 2018 begonnen als Chief Legal Officer bij technologiebedrijf Topicus. Het bedrijf bouwt software platformen die inspelen op maatschappelijke vraagstukken. Meijer Swantee zal bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Topicus en de voorgenomen expansie van de bedrijfsactiviteiten.

“We zijn trots Ernest Meijer Swantee te benoemen tot CLO van Topicus. Ernest is een juridisch zwaargewicht en heeft een sterk gevoel voor zakendoen en oog voor detail. Met zijn aantrekken brengen wij Topicus naar een hoger niveau,” aldus CEO Daan Dijkhuizen.

Meijer Swantee is sinds 1998 partner bij advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek waar hij verantwoordelijk was voor corporate M&A en Finance in een internationale omgeving.

“Ik ben blij toe te treden tot het mooie bedrijf Topicus, een innovatieve speler met een gezonde ambitie. Ik ben erg onder de indruk van de toekomstplannen en kijk ernaar uit om samen met dit sterke team de strategische doelstellingen te realiseren,” zegt Ernest Meijer Swantee.

Topicus heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Bij het ICT-bedrijf met de hoofdvestiging in Deventer, werken inmiddels meer dan 900 medewerkers.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!