Redactie - 19 juli 2018

Fortinet verenigt SD-WAN functies met Next Generation Firewall

Fortinet verenigt SD-WAN functies met Next Generation Firewall image

Fortinet, speler in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat zijn SD-WAN-functionaliteit hecht geïntegreerd wordt met de FortiGate Next-Generation Firewall.

De geïntegreerde SD-WAN-oplossing is voor filialen die SD-WAN-mogelijkheden met beveiligingsfunctionaliteit combineert.

Fortinet drie toepassingsscenario’s voor filialen geïdentificeerd. Op basis van feedback van klanten heeft Fortinet een deze belangrijke problemen direct verholpen met de laatste updates van zijn besturingssysteem FortiOS, aldus Fortinet.

Vincent Zeebregts, country manager Nederland bij Fortinet: “Filialen van grote ondernemingen maken een ingrijpende digitale transformatie door. We zien dat steeds meer bedrijven hun applicaties naar de cloud overzetten. Wanneer zij zich opmaken om hun netwerk rechtstreeks te verbinden met het internet krijgen ze oog voor de groeiende noodzaak van next generation firewall (NGFW)-functionaliteit en krachtige inspectie van het SSL-verkeer. Om organisaties te helpen om de voordelen van SD-WAN te benutten zonder concessies te doen aan de beveiliging heeft Fortinet verbeterde geavanceerde SD-WAN-functionaliteit opgenomen in de laatste versies van zijn besturingssysteem FortiOS. Deze focus op veilige SD-WAN vindt duidelijk weerklank bij de honderden klanten en partners die profiteren van de unieke combinatie van next generation firewall- en SD-WAN-functionaliteit binnen één oplossing die vanuit een centrale console kan worden beheerd.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!