Witold Kepinski - 26 augustus 2018

Parallels lanceert Desktop 14 voor Mac en is klaar voor macOS Mojave

Parallels, speler in cross-platformoplossingen en ontwikkelaar van software voor het uitvoeren van Windows op een Mac, heeft Parallels Desktop 14 voor de Mac gelanceerd.

De software is geschikt voor macOS Mojave en er zijn aanzienlijke verbeteringen doorgevoerd op het gebied van opslagbesparing, opstarttijd en grafische mogelijkheden. Bij aanschaf van Parallels Desktop 14 krijgen klanten de nieuwste versie van Parallels Toolbox voor Windows en Mac en toegang tot meer Windows functies dan ooit tevoren.

“Miljoenen klanten bewonderen de hoge prestaties en efficiency van Parallels Desktop,” zegt Jack Zubarev, President bij Parallels. “Met Parallels Desktop 14 brengen wij deze elementen naar een volgend niveau dankzij verbeterde grafische- en opslagmogelijkheden. Klanten kunnen nu 20 GB aan opslagruimte besparen terwijl ze genieten van de beste prestaties. Bovendien biedt Parallels Desktop 14 verbeteringen op het gebied van productiviteit en heeft het meer Windows functies voor Mac apparaten. Dankzij Touch Bar ondersteuning voor Windows applicaties kunnen klanten hun favorieten applicaties, zoals OneNote of Quicken, toevoegen aan de Mac Touch Bar zodat sneltoetsen altijd beschikbaar zijn.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!