Witold Kepinski - 19 september 2018

Zesde editie Dutch IT-channel Cup 2018 geslaagd

Zesde editie Dutch IT-channel Cup 2018 geslaagd image

Op dinsdag 18 september 2018 vond de zesde editie plaats van de Dutch IT-channel Cup op Golfbaan het Rijk van Nunspeet. Bijna twintig teams uit de Nederlandse IT Business hadden zich ingeschreven om mee te doen aan het jaarlijkse golfevenement dat plaatsvond onder perfecte weersomstandigheden en in een aangename ambiance.

Tijdens de zesde editie van de Dutch IT-channel Golf Cup streden de flights van diverse kanaalpartners over achttien holes om de prijzen.

Blockchain for Business

In de ochtend was er traditioneel een contentsessie, dit keer verzorgd Herman van Bolhuis, directeur van CIONET Nederland. Hij gaf een interessante presentatie hoe Blockchain in de IT-business kan worden toegepast. Daarna begon de golfwedstrijd en er was ook een leuke clinic voor beginnende spelers. Tijdens het golfen werden de deelnemers voorzien van gekoelde dranken en spijzen. Dag werd afgerond met een prijsuitreiking, netwerkborrel en een BBQ.

Awards

Het volgende grote evenement van Dutch IT-channel is het Dutch IT-channel Awards Nieuwjaarsgala dat op 17 januari 2019 plaatsvindt in Studio21 in Hilversum. De nominaties voor de gewilde channel awards lopen tot 5 oktober waarvoor iedereen in het kanaal zich kan inschrijven. Ook zijn er nog een aantal tafels beschikbaar voor het grootste IT Business netwerkevent van Nederland.

Future of Business Technology

Daarnaast start Dutch IT-channel de tweede editie van het Future of Business Technology  project. Waarbij innovatie het centrale thema is. Dit project en event staat open staat voor deelnemers die graag hun visie op de toekomst van technologie, business en innovatie willen delen. Voor informatie en deelname mail naar rdekleijnen@dutchitchannel.nl.

Bekijk alle foto's van het evenement op de Facebook pagina van Dutch IT-channel op deze link.

Winnaars Dutch IT-channel Cup 2018

Clinic

1e Don Kramer, Team Insight
2e Marc Fleuren, Team Comstor
3e Martijn Zwart, Team G Data

Longest drive Heren

Ewoud van den Bosch, Team Symantec

Longest drive Dames

Eline Pellicaan, Team Scale

Neary

Aad Dekkers, Team Scale

Handicap 20.1 - 36.0

1e Brian Speelman, Centralpoint
2e Jan Hoek Team, Pure Storage
3e Koen van de Bruggen, Team Pure Storage

Handicap 0 - 20.0

1e Peter Paul Bénard, Team Lenovo
2e Geert Verest, Team Copaco
3e Ruud Been, Team Finsave

Dutch IT - channel Golfcup (wisselbeker)

Team Pure Storage (foto)

 

Axians BW 27-05-2024 tm 10-06-2024 Vertiv BW 27-05-2024 tm 10-06-2024
V2 | Axians BN 27-05-2024 tm 10-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!