Witold Kepinski - 27 februari 2019

SAP Leonardo brengt IoT-gegevens samen met bedrijfsprocessen

SAP Leonardo brengt IoT-gegevens samen met bedrijfsprocessen image

SAP heeft tijdens MWC 2019 in Barcelona de SAP Leonardo Internet of Things (IoT) -mogelijkhede nonthuld. Het betreft een allesomvattende technologie die digitale transformatie genereert en stimuleert voor Industrial IoT en Industry 4.0 zo meldt SAP.

Daarnaast kondigde SAP de cloud-to-cloud-interoperabiliteit van SAP Leonardo IoT met Microsoft Azure IoT Hub aan, waarmee klanten een keuze kunnen maken tussen connectiviteit en apparaatbeheer. SAP zet zich in voor een sterk ecosysteem voor IoT en begrijpt de waarde die zijn partners kunnen bieden aan gezamenlijke klanten zo beweert de leverancier.

SAP zegt hiermee IoT-gegevens samen met bedrijfsprocessen te brengen. SAP Leonardo IoT helpt klanten de productiviteit te verhogen, hun klantervaring te herdefiniëren en hun inkomstenstromen te laten groeien. Het zal klanten in staat stellen om IoT in te bedden in line-of-business (LoB) -oplossingen, zakelijke applicaties met IoT-technologie te verbeteren en nieuwe bedrijfsmodellen te ontwikkelen op basis van de nieuwe gegevens die de IoT-oplossingen genereren.

SAP Leonardo IoT zal klanten toelaten om te innoveren en bedrijfsprocessen te verbeteren met behulp van datagedreven intelligentie en operationele context van machines, producten, toeleveringsketens, consumenten en partners.

SAP Leonardo IoT biedt drie paden voor innovatie aan klanten op basis van hun specifieke bedrijfsbehoeften, waaronder:

IoT-gegevens combineren met bedrijfsprocesgegevens om in IoT ingebedde bedrijfsapplicaties in te schakelen en de acceptatie te versnellen om klanten de mogelijkheid te geven snel te vernieuwen vanuit bedrijfsapplicaties - inclusief SAP S / 4HANA, de SAP C / 4HANA-suite, SAP SuccessFactors-oplossingen, SAP Ariba-oplossingen en de SAP Digital Supply Chain-portfolio

Uitbreiding van bestaande SAP IoT-applicaties voor een betere bedrijfswaarde

Bouw nieuwe intelligente IoT-oplossingen met behulp van SAP Leonardo IoT om unieke en gedifferentieerde aanbiedingen te creëren

Interoperabiliteit van SAP Leonardo IoT en Microsoft Azure IoT Hub

De nieuwe samenwerkingsplannen bieden klanten de mogelijkheid om Microsoft Azure IoT Hub te gebruiken als connectiviteits- en apparaatbeheerlaag voor IoT-telemetriegegevens, die naadloos worden doorgegeven aan SAP Leonardo IoT.

Bovendien wil SAP Leonardo IoT Edge klanten de mogelijkheid bieden om ondersteuning voor hun bedrijfsprocessen lokaal uit te breiden bovenop Microsoft Azure IoT Edge runtime. Essentiële bedrijfsfunctie (EBF) modules op basis van SAP Leonardo IoT Edge zijn ook gepland om te worden uitgevoerd in containers op Microsoft Azure IoT Edge, waardoor klanten minder afhankelijk worden van latency, bandbreedte en connectiviteit.

SAP is vastbesloten om met zijn ecosysteem te werken om bedrijven te helpen de verwachtingen van hun eigen klanten te overtreffen en een concurrentievoordeel te behouden. SAP is van plan in de toekomst dezelfde interoperabiliteit met andere partners aan te bieden. Lees de blog van Microsoft voor meer informatie over de samenwerking zo meldt het op MWC.

Bezoek SAP op MWC in Hal 3 Stand 3N31.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!