Redactie - 30 mei 2019

Research platform ICT-R getransformeerd naar een nieuwe naam GO-EU

Research platform ICT-R getransformeerd naar een nieuwe naam GO-EU image

ICT-Partners, advies- en implementatiepartner voor werkplek- en datacenteroplossingen, maakt bekend dat het research platform ICT-R getransformeerd is naar een nieuwe naam: GO-EUC, zie ook https://www.go-euc.com

De community rondom het research platform ICT-R groeit enorm hard met dank aan de contributors, Eltjo van Gulik, Sven Huisman, Omar Bouhaj en Ryan Ververs-Bijkerk. Het platform is op 1 sept 2018 live gegaan en heeft tot nu toe 26 posts, 32.435 views en 21.098 unieke bezoekers en de behoefte om zo onafhankelijk mogelijk te kunnen publiceren is naarmate de groei van de community steeds groter geworden.

Vanuit deze achterliggende gedachte is besloten de naam ICT-R te wijzigen naar een naam die geen samenhang heeft met ICT-Partners of producten die op dit platform getest worden. Er is gekozen voor een naam die internationaal gezien de content dekt en op deze manier een breder platform kan creëren.

GO-EUC is een onafhankelijk community initiatief wat zich richt op de onderzoek en research rondom de End -User Computing (EUC). De onderzoeken worden op verschillende manieren gedaan en variëren van, hands-on ervaringen, implementaties en best-practicus rondom gebruikers ervaringen en performance impacts.

Lees verder op: https://www.go-euc.com

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!