Wouter Hoeffnagel - 19 augustus 2022

Dacon ICT Diensten is Gold Partner en MSP Partner van Altaro Software

Dacon ICT Diensten is Gold Partner en MSP Partner van Altaro Software image

Dacon ICT Diensten uit Elst beschikt als eerste Nederlandse partner van Altaro Software, onderdeel van de Hornetsecurity group, zowel de Gold partner status als de MSP partner status.

Dacon is sinds 2003 actief als dienstverlener voor zowel het MKB als de groot zakelijke markt, met een focus op het professioneel neerzetten van de totale ICT-omgeving. Dacon helpt organisaties bij het onderzoeken van de mogelijkheden, het opstellen van een adviesrapport en het optimaal inrichten van allerhande ICT-gerelateerde zaken zoals veiligheid, werken in de cloud en diverse softwaresystemen en -integraties.

Back-up en recovery

Een van de oplossingen die niet mag ontbreken in dit totaal portfolio is back-up en recovery. Dacon heeft Altaro Software gekozen als strategische partner op dit gebied. Altaro Software ontwikkelt eenvoudig te gebruiken back-upoplossingen voor Hyper-V, VMware, Office 365, fysieke servers en endpoints. Dacon is al een aantal jaren partner van Altaro Software en distributeur CloudLand en heeft onlangs extra investeringen gedaan met betrekking tot Altaro opleidingen en certificeringen.

“De bewezen toegevoegde waarde die Dacon te bieden heeft, de groei die zij de afgelopen jaren hebben laten zien en het aantal gecertificeerde medewerkers maakt deze Gold en MSP status van Altaro meer dan verdient”, aldus Lex Fabistas, Managing Director bij CloudLand. “De partnerstatus weerspiegelt de kennis en kunde op het gebied van Altaro waarmee klanten nog beter worden beschermd tegen dataverlies.”

“We breiden ons aanbod van clouddiensten voortdurend uit. Altaro is daarin een perfecte match en helpt ons om onze klanten nog beter te ondersteunen en beschermen,” zegt Daniël Dibattista, oprichter en Managing Director bij Dacon. "We zijn enthousiast over deze nauwe samenwerking en kijken ernaar uit om deze nog verder te verstevigen.”, besluit hij.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!