Eshgro Cloud Services

Eshgro is een ICT dienstverlener die organisaties begeleidt in hun digitale transformatie naar een toekomstbestendige, slimme werkplek in de cloud. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het creëren van waarde en klanttevredenheid. Hierbij stellen wij veiligheid, flexibiliteit en transparantie voorop en zien we IT als een middel om groei te realiseren. Met een team van 115 enthousiaste collega’s staan wij vanuit onze vestigingen in Arnhem en Boxmeer dagelijks voor je klaar om jou te helpen bij al jouw ICT-vraagstukken.

“Operational Excellence meets Customer Intimacy”
In december 2020 heeft Eshgro Diabolo ICT overgenomen. Na een jarenlange intensieve en succesvolle samenwerking, was dit voor beide partijen een logische stap. Dankzij het bundelen van de innovatieve ontwikkelkracht van Eshgro en de unieke, persoonlijke klantbenadering van Diabolo creëren we synergie. Hierdoor zijn we nóg beter in staat je te begeleiden bij jouw digitale transformatie en zijn we nóg veelzijdiger als het gaat om de inrichting, het beheer en de ondersteuning van jouw toekomstbestendige, digitale werkplek.

Jouw IT meetbaar sneller, eenvoudiger en veiliger

Toegevoegde waarde bieden door met organisaties mee te denken over hoe zij zich verder kunnen ontwikkelen en onderscheiden met digitale transformatie, dat is wat ons drijft. De cloud is de spil in deze digitale reis. Samen met jou creëren we de oplossingen die jouw organisatie sneller, eenvoudiger en veiliger laat werken met cloudtoepassingen. Dit doen we vanuit de mens en niet vanuit techniek. Een ICT-vraagstuk vraagt namelijk om een menselijke invulling op de gestelde uitdaging.

Sneller, eenvoudiger en veiliger is de overtreffende trap. Dat is bewust zo geformuleerd. Bij Eshgro kun je erop rekenen dat jouw digitale transformatie verder gaat dan een eenmalig proces met standaard oplossingen. De overtreffende trap vereist namelijk een oplossing met meetbare resultaten die je de mogelijkheid biedt om je continu verder te ontwikkelen.

De winnaars van morgen
De wereld om ons heen verandert snel en technologische ontwikkelingen volgen elkaar in hoog tempo op. Organisaties die het beste kunnen inspelen op de veranderende marktomstandigheden zijn de winnaars van morgen. Dat is onze overtuiging. Om te kunnen blijven ontwikkelen, moeten organisaties daarom beschikken over drie belangrijke competenties:

  • Snel kunnen implementeren van nieuwe toepassingen voor medewerkers en klanten;
  • Inzicht verkrijgen in het gebruik van toepassingen door complexe informatie eenvoudig en meetbaar te maken, zodat je kunt bijsturen en verbeteren;
  • Aantoonbaar veilig weten om te gaan met persoonlijke en vertrouwelijke gegevens van je medewerkers en klanten.

Partnerships

Mede door ons sterke partnership met Microsoft en HP maken onze duizenden klanten dagelijks gebruik van onze Cloud oplossingen en doen zij samen meer dan een miljard euro omzet met onze bedrijfsapplicaties.

Afbeelding0.png

Over Eshgro

Afbeelding1.png

Management

Afbeelding2.png

Waarom kiezen voor de Smarter Workplace van Eshgro?

Eshgro is een cloud service provider die organisaties begeleidt in hun digitale transformatie naar een slimmere werkplek. Onze dienstverlening draait niet om technologie, maar om het creëren van waarde en klanttevredenheid.

Om maximaal rendement te behalen, hebben organisaties een oplossing nodig die is toegespitst op hun rol, hun organisatie en hun branche.

Smarter Workplace

In het Smarter 365 platform integreer je eenvoudig jouw bedrijfskritische applicaties, zoals SaaS applicaties (public cloud) en ontsluit je jouw legacy applicaties (private cloud) in de public cloud door middel van Windows Virtual Desktop. Zo heb je vanuit één platform toegang tot al jouw applicaties, voer je gemakkelijk het beheer ervan uit en vind je alle IT kosten en andere management inzichten overzichtelijk op één centrale plek.

Voordelen van de Eshgro Smarter Workplace:

 

Afbeelding3.png

Grip op uw IT kosten: 

Bij Eshgro zijn besparingen van gemiddeld 30% zijn geen uitzonderingen. Het zwakke punt van traditionele automatiseringsoplossingen is de kwetsbaarheid van alle PC’s in het netwerk. Hardware kan crashen en een virus heb je zo te pakken: investeringen in techniek zijn eindeloos. Door gebruik te maken van een online Cloud oplossing hoeft u geen investering meer te doen, is uw software direct beschikbaar en betaalt u alleen voor de IT die u gebruikt.

Voorspelbare IT kosten: 

U ontvangt elke maand een inzichtelijke factuur. Uw medewerkers maken gebruik van IT oplossingen zoals Microsoft Office, Outlook, Adobe, Afas of branche specifieke applicaties. U betaalt alleen voor wat er daadwerkelijk verbruikt is. Met onze Cloud diensten weet u precies welke medewerker welke IT software gebruikt. Met de oplossing van Eshgro weet u nu ook precies wat dat kost en bepaalt u zelf of u deze capaciteit wilt verhogen of verlagen.

Flexibel abonnement: 

Uitbreiding of verkleining van uw Cloudpakket is op elk moment mogelijk. Door de dynamische markt kan de omvang van uw organisatie jaarlijks toe- of afnemen.  Dankzij ons concept kunt u makkelijk uw software licenties per gebruiker uitbreiden en eventueel stopzetten. U kunt uw Cloudpakket maandelijks bijstellen en betaalt alleen voor capaciteit die u op dat moment nodig heeft.

Nieuwste technologie: 

Upgrades en updates worden allemaal op een afstand uitgevoerd. Zo beschikken Cloudgebruikers altijd over de laatste technologieën en de nieuwste software. Applicaties worden regelmatig voorzien van updates. Bij Eshgro werkt u altijd met de nieuwste software. Zo voorkomt u het werken met verouderde IT oplossingen en blijft u de concurrentie voor.   

Overal toegang: 

Uw personeel werkt niet altijd op uw kantoor. Met Cloud computing werken uw werknemers snel en locatieonafhankelijk: onze bedrijfssystemen zijn 24/7 beschikbaar. Alle software waar u nu mee werkt, draait op de Cloud nog beter. Het verschil is dat de software niet meer op eigen werkstations staat maar in een beveiligde Cloud omgeving. Waar u ook inlogt, op kantoor, thuis, onderweg of in het buitenland, u werkt direct weer met uw eigen bureaublad en uw eigen documenten. Naast het inloggen op uw PC maakt u ook moeiteloos gebruik van de Cloud via mobiele apparaten zoals tablets en telefoons. 

Veiligheid en compliance: 

Door de transitie naar de cloud verschuift de rol van een IT-dienstverlener steeds vaker naar een service provider die bedrijven ontzorgt op het gebied van IT en serverbeheer. Wanneer je als organisatie processen uitbesteed aan een andere partij, blijf je zelf echter wettelijk (eind)verantwoordelijk voor zaken als beveiliging van data, encryptie, de verwerking van persoonsgegevens en rechtmatige toegang tot applicaties. Daarom is het van belang dat een service provider compliance serieus neemt en kan aantonen dat de door jou uitbestede processen intern worden beheerst.

Dat kan bijvoorbeeld door samen te werken met een IT-leverancier die de juiste certificaten en assurance rapportages en verklaringen bezit. Zo beschikt Eshgro over een ISO 27001 en NEN 7510 certificaat en een ISAE 3402 type II en ISAE 3000A type II assurance verklaring. Vanuit zijn rol als Compliance Officer ziet Maik van de Graaf er dagelijks op toe dat Eshgro werkt in overeenstemming met wet- en regelgeving en doelstellingen uit deze certificeringen en assurance-opdrachten.

24/7 support: 

In een economie die 24 uur per dag door blijft draaien, wilt u altijd kunnen rekenen op ondersteuning. Bij de servicedesk van Eshgro neemt iemand wanneer u het écht nodig heeft, zelfs ‘s nachts op als dat nodig is: wij staan u direct ter woord. In uw persoonlijke Service License Agreement (SLA) staat alles beschreven, waarbij u zelf bepaalt waarvoor u wel of niet maandelijks betaald. Bij een transparante dienstverlening, hoort namelijk transparante service.

Voor meer informatie: www.eshgro.nl