Portland

Terwijl het IT-landschap versneld verandert, worden bedrijven ondertussen afhankelijker van ICT. Ze hebben baat bij een trusted advisor die dichtbij staat en verregaand inzicht heeft in processen en ambities. Daarom is Portland honderd procent loyaal aan het reseller-kanaal en zal het nooit de eindklant bedienen.

Portland wil de beste distributeur zijn in haar domein. Daarom distribueren wij louter nieuwe, innovatieve softwareoplossingen en specialiseren we ons in het mkb. Alles wat we doen, is gericht op het boosten van hun business. Wereldwijd zijn we continu op zoek naar schaalbare softwareoplossingen van ambitieuze ontwikkelaars. Vaak zijn die beter en altijd zijn die goedkoper dan traditionele oplossingen. Terwijl ontwikkelaars zich focussen op hun product en service, vermarkten wij ze bij alle resellers in de Benelux, the gateway to Europe.

Portland heeft een lang trackrecord in de Nederlandse IT-branche. In 1997 werd het bedrijf opgericht door George van Brugge. Zijn broer Kim van Brugge is tien jaar na de oprichting ingestapt als medeaandeelhouder. Kim is algemeen directeur en co-owner, George is in diverse rollen betrokken bij het bedrijf, onder meer verantwoordelijk voor strategie, visie en voor de marketing

Meer informatie: www.portland.nl