Witold Kepinski - 07 februari 2023

Jan-Willem Koppers wordt Partner Sales Director bij Liquidware

Jan-Willem Koppers wordt Partner Sales Director bij Liquidware image

Liquidware, specialist in Digital Workspace Management, heeft Jan-Willem Koppers aangesteld als Partner Sales Director. In deze rol zal hij zich bezighouden met de verdere uitbouw en groei van de indirecte business van Liquidware in de EMEA regio.

Jan-Willem wordt verantwoordelijk voor het identificeren en verder uitbouwen van partnerrelaties en zal direct rapporteren aan Morteza Esteki, VP Sales EMEA. "Liquidware heeft haar Europese groei van de afgelopen jaren mede te danken aan haar partners. Partners zijn dan ook een integraal onderdeel van onze business. Met de Liquidware oplossingen hebben onze partners een hele sterke propositie in handen voor het aanbieden van de moderne werkplek." Aldus Esteki. "We zijn erg blij met de komst van Jan-Willem en ik ben ervan overtuigd dat we onze bestaande én nieuwe partners hierdoor nog beter kunnen bedienen."

De afgelopen jaren heeft Jan-Willem als Channel Manager gewerkt bij o.a. Quest Software, Dell en Dell Boomi. Na drie jaar als Channel Director Benelux bij Tanium stapt hij nu over naar Liquidware. Met meer dan 20 jaar ervaring in business development (indirect sales en channel management) is Jan-Willem de ideale kandidaat om Liquidware’s partner kanaal naar het volgende niveau te tillen.

"Liquidware staat op het punt een grote stap te maken, niet alleen in haar eigen evolutie, maar ook - en vooral - met haar partners. Het zijn onze partners die aan de frontlinie staan bij de digitale transformatie en modernisering van de werkplek van onze gezamenlijke eindklanten. Wij geloven dat eenvoud, kostenefficiëntie en hybride omgevingen bepalend zijn in deze transformatie. Liquidware's Digital Workspace Management oplossingen spelen daarop in. Ik geloof dat partners hier direct en indirect van kunnen profiteren en ben daarom blij om hier onderdeel van uit te mogen maken." aldus Jan-Willem Koppers.

Axians 11-06-2024 tm 18-06-2024 BW V6 Infopulse BW 13-06-2024 tm 20-06-2024
Infopulse BN 13-06-2024 tm 20-06-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!