Witold Kepinski - 07 februari 2024

Snyk haalt topmanagers Danny Allan en Brian Rogan binnen

De directie van applicatie security specialist Snyk verwelkomt Danny Allan (foto), de nieuwe Chief Technology Officer, en Brian Rogan, denieuwe Executive Vice President of Engineering.

Snyk haalt topmanagers Danny Allan en Brian Rogan binnen image

Snyk ceo Peter McKay meldt in een blog: 'Danny's 20 jaar ervaring als technologievisionair en oplossingsevangelist zal ons helpen echte waarde voor onze klanten te creëren en de markt te domineren. Hij komt naar Snyk nadat hij een overvloed aan klantuitdagingen heeft opgelost bij bedrijven als Veeam, VMWare en IBM. Hij staat vooral bekend om zijn strategische productroadmaps en zijn bijdragen aan beveiligingsonderzoek.

Brian komt naar ons toe na bijna twintig jaar in verschillende functies bij Google te hebben gewerkt. Daar leidde hij vele succesvolle initiatieven, waaronder de ontwikkeling van belangrijke interne tools voor infrastructuur- en netwerkautomatisering. Hij speelde ook een sleutelrol bij het moderniseren en schalen van de infrastructuur van Google op cloudplatforms. Alsof dat nog niet genoeg was, was Brian de motor achter de schaalvergroting en lancering van een innovatieve cross-cloud netwerkoplossing, waardoor Google voor de eerste keer ooit oplossingen binnen hun netwerkbedrijf kon verkopen.

Ik ben ervan overtuigd dat de gezamenlijke ervaringen van Danny en Brian van onschatbare waarde zullen zijn, en dat hun diepgaande kennis van de beveiligingsindustrie ons in staat zal stellen verder vertrouwen op te bouwen bij zowel ontwikkelings- als beveiligingsteams.'

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!