Witold Kepinski - 22 maart 2024

Dell Technologies channel icoon Cheryl Cook met pensioen

Cheryl Cook, SVP, Global Channel bij Dell Technologies, heeft op LinkedIn aangekondigd dat ze eind mei met pensioen gaat. Cook, die trots alumna is van de Universiteit van Florida, bekleedt diverse bestuursfuncties en is leider van het Dell Women's Partner Network. Ze is ook de host van de podcast "The Partner Connection".

Dell Technologies channel icoon Cheryl Cook met pensioen image

"Na een ongelooflijke reis en gesprekken met mijn zoons, Garrett en Logan, heb ik vanochtend intern gedeeld dat ik eind mei met pensioen ga na bijna 40 jaar in de branche", aldus Cook. "Ik ben ongelooflijk trots op ons partnerteam en het werk dat we samen hebben bereikt. Ik ben ervan overtuigd dat ze het succes van partners zullen blijven stimuleren."

Cook is enthousiast over de toekomst van de technologiesector en de baanbrekende opkomende technologieën die op de markt komen. Ze benadrukt ook het belang van het partnerecosysteem, dat een cruciale rol zal blijven spelen bij het tot leven brengen van deze innovaties voor klanten.

"Ik ga nog niet weg", zegt Cook. "Ik zal hier de komende maanden aanwezig zijn, tot en met Dell Technologies World, en ik kijk ernaar uit jullie allemaal daar te zien!"

Cook dankt al haar collega's, vrienden en Dell Technologies Partners voor hun steun en belooft dat ze altijd voor hen zal juichen.

Over Cheryl Cook

Cheryl Cook is een ervaren leider in de technologiesector met een carrière van bijna 40 jaar. Ze is momenteel SVP, Global Channel bij Dell Technologies, waar ze verantwoordelijk is voor het succes van partners wereldwijd. Kok is een fervent voorstander van diversiteit en inclusie in de technologiebranche en bekleedt diverse bestuursfuncties, waaronder die van lid van de board of directors van CompTIA. Ze is ook de leider van het Dell Women's Partner Network en de host van de podcast "The Partner Connection".

Cook is een trotse alumna van de Universiteit van Florida en werd in 2023 erkend als een van de "Top 50 Women in Technology" door CRN.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!