Witold Kepinski - 20 september 2016

SAP partners kunnen nauwer samenwerken

SAP Nederland organiseerde in het Nationaal Sportcentrum Papendal Arnhem een partnermeeting. Daar spraken een aantal SAP-kopstukken, partners en ISV's over succesvolle (cloud) cases marketingsupport en groeikansen in de digitale transformatie met SAP S/4 HANA. SAP moedigt daarbij partners aan om meer samen te werken om zo sneller unieke oplossingen aan klanten te bieden. Witold Kepinski van Dutch IT-channel was erbij en sprak met Raimond van het Reve, Director General Business & Partner Ecosystem bij de wereldwijde leverancier van software en cloud oplossingen.

De dag stond in het teken van sport, innovatie en teamverband. Een van de doelstellingen van de SAP partnermeeting was om de onderlinge banden tussen partners te versterken en zo de samenwerking te bevorderen. Tijdens het programma vol sport en innovatie, werd onder andere dieper in op het HANA Cloud Platform en de verschillende cases die partners en klanten inmiddels op dit platform gerealiseerd hebben. Tot slot kwam Olympisch Kampioen open water zwemmen Maarten van der Weijden aan het woord, die in zijn sessie open en gepassioneerd inging op zijn bijzondere carrière met onderwerpen als doorzettingsvermogen, innovatie en succesvol samenwerken. Aan het eind van de middag vond er een sportief Olympisch Intermezzo plaats waarbij partners in teamverband samenwerken.

Raimond van het Reve, Director General Business & Partner Ecosystem bij SAP Nederland, spreekt van een geslaagd event. “Door nauwere samenwerking tussen partners kunnen ze sneller innovaties aan klanten leveren, zoals met het HANA Cloud Platform als basis met SAP oplossingen als schil er omheen. Er zijn ook meer mensen bij SAP Nederland aangetrokken voor het verkopen van oplossingen via partners. SAP groeit door, zowel on-premises als met cloud. De groei is triple digit, met bestaande en nieuwe partners. We helpen ze met educatie, trainingen en workshops, zoals de Digital Transformatie workshop. We moedigen SAP partners aan om elkaar op te zoeken en samen oplossingen te ontwikkelen. Bijvoorbeeld partners die kennis hebben van ERP, HANA en het maken van een app. Dan heb je een snellere time-to-market. Zoek elkaar dus op.”

 

 

 

Axians BW MAESTRO start 28-9 tm 28-10 Dutch IT Channel Awards Nomineer Nu vierkant
Dutch IT Awards Nomineer Nu liggend nieuwsbrief

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!