Witold Kepinski - 14 juni 2023

MSP business update met Ingram Micro en Acronis

CloudLunch en Dutch IT Channel kijken terug op een geslaagde Modern MSP Day dat op 7 juni plaatsvond in InnStyle in Maarssen. Ruim honderd MSP’s waren aanwezig samen met tientallen sponsor partners zoals IT- leveranciers, service providers en IT-distributeurs. De redactie van Dutch IT Channel sprak ter plekke in een video update met diverse sprekers en standhouders waaronder Fabian van Netten van Ingram Micro en Cornel Heijkoop van Acronis.

CloudLunch en Dutch IT Channel kijken terug op een geslaagde Modern MSP Day dat op 7 juni plaatsvond in InnStyle in Maarssen. Ruim honderd MSP’s waren aanwezig samen met tientallen sponsor partners zoals IT-leveranciers, service providers en IT-distributeurs. Witold Kepinski, Director Content van Dutch IT Channel sprak ter plekke in een video update met diverse sprekers en standhouders waaronder Judith Veenhouwer van SentinelOne.

Het Modern MSP event is speciaal georganiseerd voor channel partners zoals Managed Service Providers (MSP’s), resellers, VARs, system integrators die managed services in hun bedrijfsportfolio hebben of gaan opnemen. Door een IT managed services aanbod verkrijgt een MSP goede wederkerende marges. Met betrouwbare IT-toepassingen weten klanten van een MSP wat voor diensten ze krijgen en hoeveel het exact gaat kosten

Modern MSP Marketplace

Het Modern MSP event gaf bezoekers inzicht in de laatste ontwikkelingen voor MSP’s omtrent commercie, nieuwe technologie als AI, en de eigen automatisering van MSP’s. Het event biedt een mix van technologische visies rond managed services met live demo's, verkoop- en marketingtips en -methodes. De laagdrempelige sfeer gecombineerd met de ontspanning maakte zorgde voor een uniek Fun & Future event dat werd afgesloten met een gezellige BBQ en netwerkborrel.

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024
CompTIA Community Benelux BN 7-31 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!