Floris Hulshoff Pol - 29 september 2015

Data, what to do with it?

Snelle en betrouwbare toegang tot informatie is in onze snel veranderende kenniseconomie bepalend voor de slagvaardigheid en flexibiliteit van organisaties. De GuardData oplossingen van AXEZ en HP maken dit mogelijk. HP Nederland en AXEZ nodigen u uit voor het seminar ‘Data, what to do with it? Op dit seminar wordt u bijgepraat over de GuardData datacenter oplossingen.

Big Data en Cloud zijn hot items binnen de IT. Stappen uw klanten wel of niet met hun data over naar de cloud? Is dit een veilige manier van werken? Wat zijn de voor- en nadelen van de cloud ten opzichte van uw huidige situatie? Wat is uw positie bij de overstap van uw klanten naar de cloud? AXEZ komt in zijn netwerk nog veel meer vragen tegen over de overstap naar de cloud.

Het bedrijf beantwoord deze vragen tijdens het seminar ‘Data, what to do with it?’. Laat u inspireren, informeren en bijpraten over de GuardData datacenter oplossingen. Daarnaast wordt stilgestaan bij de uitdagingen van de IT-manager en wordt gespard over alle relevante ontwikkelingen die op uw pad komen bij het overstappen naar de Cloud- datacenteroplossingen.

Datum
Woensdag 21 oktober

Agenda
08.00 – 09.00 uur Ontvangst met Ontbijt
09.00 – 11.30 uur ‘Data, what to do with it’?
11.30 – 11.45 uur Vragenronde
11.45 uur Afsluiting

Locatie
Hoofdkantoor Hewlett Packard
Startbaan 16
1187 XR Amstelveen

Interesse? Klik hier om u aan te melden!

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!