Redactie - 21 november 2013

Oracle Storage Innovations Summit


Innovatief nieuws op het gebied van Storage, Backup, Recovering en Archiving van Oracle en non-Oracle omgevingen.

De nieuwe Oracle SAN/NAS producten en de Oracle 12C Database introductie: hoe gaat u als Oracle gebruiker om met deze nieuwe technologieën en de enorme data explosie!

De explosieve groei van data heeft geleid tot een inefficiënte en complexe opslaginfrastructuur. Gegevens moeten makkelijk toegankelijk zijn en geanalyseerd kunnen worden om uw voorsprong op uw concurrentie te behouden. Het is dus belangrijk dat uw data beschermd is tegen verlies en voor langere periodes, of juist altijd, bewaard blijft. Voorsprong realiseren en grip krijgen op de data groei explosiecurve vereist een sterke data-opslag strategie. Oracle kan u hierbij helpen.

Kom op 21 november naar de Oracle Storage Innovations Summit. Tijdens dit gratis ochtendseminar hoort u alles over de laatste innovaties van Oracle op het gebied van storage. Ontdek hoe de nieuwste producten en oplossingen u kunnen helpen met uw grootste storage uitdagingen die u tegenkomt in de huidige datacenters.
Voorbeelden van die uitdagingen zijn:

De moeilijkheid om algemene opslag aan te passen en zo bij te blijven in een constant wijzigende applications omgeving;Verordeningen en nalevingsmaatregelen die gebaseerd zijn op de tijdsgeest die vraagt om alle data voor langere tijd op te slaan;De verschuiving naar op cloud-gebaseerde opslag platforms.

Registreer u vandaag nog voor de Oracle Storage Innovations Summit. Gedurende de netwerklunch heeft u volop de gelegenheid om uw storage uitdagingen met Oracle experts, Intel en collega's uit de industrie te bespreken.

Voor vragen over dit seminar kunt u een e-mail sturen naaroracle@artdcom.com.

 

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!