Redactie - 18 oktober 2013

Swyx Technology Conference Amsterdam


Swyx, specialist op het gebied van Unified Communications-oplossingen voor het MKB, organiseert op 18 oktober de derde editie van de Swyx Technology Conference in Amsterdam. Tijdens dit evenement presenteert Swyx haar nieuwe strategie aan ontwikkelaars, beheerders en consultants. De UC-leverancier zal zich meer gaan richten op gehoste oplossingen en het bieden van passende cloud-diensten aan haar partners. Ook worden tijdens de Technology Conference verschillende lezingen gegeven over technische onderwerpen gerelateerd aan de UC-software SwyxWare.

Het programma van de Swyx Technology Conference biedt het publiek uitgebreid inzicht in de vele functionaliteiten en technieken van SwyxWare. Zo wordt er een lezing gegeven genaamd “SwyxWare Roll-Out eenvoudig gemaakt” en wordt er dieper ingegaan op mobiele communicatie, meertaligheid in Call-Routing-scripts en het ontwikkelen van eigen applicaties op de VisualContacts Plugin. “Wij gebruiken dit jaarlijkse evenement om onze partners te informeren over onze strategie en ons productbeleid. Ook praten we partners bij over de nieuwste technologieën, beantwoorden we vragen en bieden we hen inzicht in de mogelijkheden die SwyxWare biedt, nu en in de toekomst”, vertelt Dr. Ralf Ebbinghaus, CEO van Swyx.

De Swyx Technology Conference 2013 vindt plaats op vrijdag 18 oktober van 10.00 tot 18.00 in het Crown Plaza op Schiphol, Amsterdam. Deelnamekosten bedragen € 298 (exclusief BTW). Voor Swyx Certified Technical Experts is deelname gratis. Swyx Certified Technical Professionals ontvangen 50% korting op het inschrijfgeld. Aanmelden kan via partnernet@swyx.com.


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!