Redactie - 09 oktober 2013

EMC Insiders: “vAcademy” vCloud Suit VMware


De term "Cloud Computing" lijkt geheel overspoeld te worden door het tegenwoordige "Software-Defined Datacenter". Toch is de gedachte van Cloud nog steeds levend en heel relevant: Het Software-Defined Datacenter is eerder een gereedschapsset om Cloud Computing eenvoudig, effectief en breed in te kunnen zetten.

Om de "software-defined" gedachte kracht bij te zetten, heeftVMware de "vCloud Suite" geïntroduceerd. Deze suite geeft toegang tot een complete set van tools waarmee het software-defined datacenter model eenvoudig vormgegeven kan worden.

De vAcademy van EMC staat op woensdag 9 oktober geheel in het teken van de vCloud Suite VMware.

Van Hypervisor tot flexibel platform voor het maken van self-service portals, die volledig geautomatiseerd complete omgevingen kunnen provisioneren binnen enkele minuten. Zaken als het analyseren van performance maar ook gemaakte kosten, automatisch problemen detecteren en opschalen. Dit is het soort slagkracht die nodig is in een IT omgeving die vaak explosief groeit, terwijl de eisen rond time-to-market en SLA's alleen maar zwaarder worden. Om maar te zwijgen over stagnerende of zelf teruglopende IT budgetten. Vereenvoudigen, automatiseren en orchestreren is hierbij grote stap vooruit, en dat is precies waar de VMware vCloud Suite is gepositioneerd.

We starten met een theoriesessie in de ochtend en na de lunch gaan we achter de knoppen zitten om vCloud Suite live in actie te zien.

Werkt u aan het Software-Defined Datacenter, of heeft dit uw interesse? Dan is deze sessie echt iets voor u. Na het bezoeken van deze bijeenkomst heeft u meer kennis van Software-Defined Storage en kunt u het verschil tussen storage virtualisatie en Software Defined Storage.

Wilt u deze sessie niet missen? Schrijf u dan nu in.

Er zijn slechts 16 plaatsen beschikbaar, dus vol = vol.

We verzoeken u zelf uw laptop mee te nemen.

Wanneer: woensdag 9 oktober 2013
Tijd: 9.30 - 15.00 uur, inclusief lunch
Waar: EMC Nederland Edisonbaan 14b, 3439 MN Nieuwegein

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met netherlands@emc.com

 

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!