Redactie - 23 januari 2014

DataLogix Lunch and Learn: Data Management Trends & Visie Hitachi Data Systems


Gedurende deze interactieve Lunch and Learn sessie "Trends & Visie 2014" bent u in één dag volledig up-to-date over de laatste trends en nieuwste storage oplossingen & diensten. Tijdens deze sessie zullen we inspelen op het efficiënter, flexibeler en slimmer gebruiken van uw storage infrastructuur.

Visie op data management

Samen met onze strategische partner Hitachi Data Systems delen wij onze visie op datamanagement. Niet alleen wordt aandacht besteed aan de invulling van storage, back-up en archivering, maar juist ook aan het managen van data en de daaraan gestelde compliance-eisen. Wij bieden u een integrale aanpak van datamanagement om zo de gewenste grip te krijgen. De nadruk zal tijdens deze sessie liggen op de ABC-strategie: eerst Archiveren, dan Back-up om zo de beste Consolidatie te bewerkstelligen.

Tijdens deze Lunch and Learn sessie vindt u het antwoord op al uw vragen. Specialisten van DataLogix leiden u door het woud van mogelijkheden en beslissingen. Wij geven u tips en handreikingen om de juiste keuze voor uw organisatie te maken.

A-B-C: Archive first, Back-up less, Consolidate more!

Gedurende deze interactieve sessie zal DataLogix stil staan bij een drietal strategische thema's: Archivering, Back-up en Consolidatie (ABC). Data is de levensader van uw bedrijf. Door de exponentiële groei, vooral ongestructureerde data, stijgen de kosten voor de opslag en beheer van uw data. Daarnaast is de complexiteit vaak toegenomen door de toevoeging van korte termijn, fragmentaire oplossingen.

De ABC-strategie biedt u een geïntegreerde oplossing om al uw gestructureerde en ongestructureerde gegevens te beheren. Middels de ABC-strategie kunt u een gestroomlijnde Cloud-ready infrastructuur binnen uw organisatie introduceren om de toekomstige groei te kunnen faciliteren.

Deze sessie geeft uw antwoorden op vragen:

Wat zijn de laatste trends op gebied van data management?
Hoe kunt u omgaan met de explosieve groei van (on)gestructureerde data?
Hoe kunt u de complexiteit en kosten reduceren en tegelijk uw beschikbaarheid verhogen?
Hoe u het beste gebruik kunt maken van archivering en back-up.

Locatie Lunch and Learn

De lunch and learn sessie wordt georganiseerd op een unieke locatie, European Distribution Center, Heksekamp 31, Zaltbommel.

European Distribution Center
Heksekamp 31
Zaltbommel

Hoe aan te melden?

We stellen uw komst zeer op prijs!

U kunt zich aanmelden voor deze interactieve lunch and learn sessie middels deze link: Inschrijven Interactieve Lunch and Learn sessie - 23 januari 2014 - Data Management Trend, Visie en ABC-Strategie. Wanneer wij uw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van uw deelname alsmede nadere informatie betreffende route, parkeergelegenheid e.d. Er zijn tijdens deze interactieve sessie een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.
 
 

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!