Redactie - 31 januari 2014

DataLogix Lunch and Learn: Alles over Cloud Computing

Lunch and Learn: Alles over Cloud Computing

De mogelijkheden op het gebied van Cloud Computing zijn eindeloos. Maar wat wilt u bereiken? In uw eigen tempo, stap voor stap gebruik maken van de mogelijkheden van Cloud? Tijdens deze Lunch and Learn sessie krijgt u handvatten hoe u deze stap concreet kunt aanpakken.

Wij brengen uw kennis letterlijk naar grote hoogte!

Cloud Computing is volwassen!

Ongetwijfeld heeft u meer vragen dan antwoorden over Cloud Computing. Wat zijn de voordelen voor uw organisatie? En wat is de impact voor uw organisatie? Het gebruik van Cloud Computing heeft een enorme groei doorgemaakt en is inmiddels een volwassen oplossing.

Een sessie met antwoorden

Tijdens deze Lunch and Learn sessie vindt u het antwoord op al uw vragen. Specialisten van DataLogix leiden u door het woud van mogelijkheden en beslissingen. Wij geven u tips en handreikingen om de juiste keuze voor uw organisatie te maken.

Private- Hybrid- of Public Cloud?

Alles begint met een gedegen advies. Cloud computing is geen “one-size-fits-all” oplossing. Belangrijke vragen moeten worden beantwoord. Is er eenmaal gekozen voor Cloud Computing, dan moet u nog een afweging maken. Of u nu zelf een (private) cloud gaat bouwen, of dat u de diensten uit de public cloud gaat halen of dat u gebruik gaat maken van een combinatie van beide.

Introductie back-up, archivering en recovery diensten

In deze sessie zullen wij stil staan bij onze nieuwste Cloud diensten: backup-as-a-service (BaaS), archivering-as-a-service (AaaS) en recover-as-a-service introduceren (Raas). Met deze dienstverlening is uw organisatie in staat om in eigen tempo flexibel en veilig kennis te maken met de mogelijkheden van Cloud oplossingen.

Deze sessie helpt u stap voor stap met de transitie naar uw veilige Cloud oplossing.

Deze sessie geeft uw antwoorden op vragen:

Op welke manier is Cloud toepasbaar binnen uw organisatie?
Private- Hybrid- of Public Cloud (storage)?
Hoe kunt u de complexiteit en kosten reduceren en tegelijk uw beschikbaarheid verhogen?
Hoe kunt u veilig de eerste stap richting Cloud oplossingen zetten?
Hoe kunt u uw Back-up, Archivering en Disaster Recovery in de Cloud onderbrengen?

Locatie Lunch and Learn

De lunch and learn sessie wordt georganiseerd op een unieke locatie, op grote hoogte, de Gerbrandytoren te IJsselstein (ook wel bekend als de grootste kerstboom van Nederland). De Gerbrandytoren ligt centraal in het land.

De Gerbrandytoren (Lopik)
Hogebiezendijk 21
IJsselstein

Hoe aan te melden?

We stellen uw komst zeer op prijs!
U kunt zich aanmelden voor deze interactieve lunch and learn sessie middels deze link: Inschrijven Interactieve Lunch and Learn sessie - 31 januari 2014 - Cloud Computing. Wanneer wij uw aanmelding hebben ontvangen, sturen wij u een bevestiging van uw deelname alsmede nadere informatie betreffende route, parkeergelegenheid e.d. Er zijn tijdens deze interactieve sessie een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!