Wouter Hoeffnagel - 25 september 2014

Programma voor i³ groep On Air bekend

De eerste onderdelen van het programma van het kennis- en netwerkevenement i³ groep On Air zijn bekend gemaakt. Het evenement wordt op vrijdag 14 november door i³ groep georganiseerd in het iconische Radio Kootwijk. Het evenet is gericht op IT-Managers, CIO’s, beheerders, architecten, BI- en Informatiemanagers uit alle middelgrote/grote organisaties in Nederland.

De bezoekers van het evenement kunnen rekenen op een afwisselend programma met meer dan 20 presentaties en workshops over Cloud- en Informatiemanagement, Software Defined Datacenter oplossingen, Big Data & Analytics en Dynamic Data Protection. Daarnaast krijgen bezoekers de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met vakgenoten. Deze sessies worden verzorgd door de onafhankelijke consultants van i³ groep en door i³ groep zorgvuldig geselecteerde sprekers van de belangrijke partijen uit de ICT en de praktijk. Het evenement wordt ondersteund door EMC, HP, IBM, Symantec, HDS, NetApp, Dell, Veeam, Adva en VMware.

De laatste ICT-trends
Executive People opent de dag met een samenvattende presentatie over de laatste trends en ontwikkelingen in de ICT zoals besproken tijdens Gartner/ITxpo 2014. De keynotes zullen worden verzorgd door zowel trendwatcher van het jaar 2012-2013 en één van de 200 meest invloedrijke Nederlanders Farid Tabarki als ontwerper en innovator Daan Roosegaarde van Studio Roosegaarde. Roosegaarde is onder andere bekend van zijn optredens bij De Wereld Draait Door, TEDx en Zomergasten.

Het slot van de dag bestaat uit de gezelligste vrijdagmiddagborrel op de Nederlandse radio, BNR The Friday Move met Wilfred Genee. Dit programma zal live vanaf i³ groep On Air worden uitgezonden.

Programma
Het volledige programma is terug te vinden op de website van het event. www.i3groeponair.nl. Deelname aan i³ groep On Air is kosteloos.

Datacollectief BW 13-05-2024 tm 03-06-2024 CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei
BN en BW Anderswerken 15-05-2024 tm 31-05-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!