Redactie - 12 mei 2015

Webinar “SharePoint en Outlook integratie”

Wilt u ook uw netwerkschijven vervangen door SharePoint? Bent u op zoek naar een SharePoint en Outlook integratie? Of wilt u de gebruikersadoptie van SharePoint verbeteren?

GeONE organiseert op 20 mei wederom het webinar “SharePoint en Outlook integratie”. Tijdens dit webinar laat GeONE u ervaren hoe eenvoudig het werken met dossiers in Microsoft SharePoint wordt door dit vanuit Outlook te doen.

Met Macroview DMF kunt u vanuit Microsoft Outlook;

  • Eenvoudig toegang krijgen tot alle projectdossiers waar u bij betrokken bent;
  • Vanuit een herkenbare boomstructuur het overzicht krijgen van al uw projectdossiers;
  • Middels ‘Drag and drop' een of meerdere e-mailberichten in het juiste projectdossier kan opslaan;
  • Middels ‘Drag and drop' bijlagen (documenten, afbeelding, etc) bij e-mailberichten simpel in het juiste projectdossier kan opslaan;
  • In één handeling extra kenmerken meegeven aan emailberichten en bijlagen die u opslaat in projectdossiers;
  • Snel toegang hebben tot alle SharePoint functies zoals de versiegeschiedenis;
  • Direct de juiste documenten vinden in uw projectdossier en een link of het document zelf meteen doorsturen naar een collega or externe relatie.

De basis van het Document Management Framework (DMF) wordt gevormd door een boomstructuur van uw SharePoint omgeving. De herkenbaarheid en de eenvoud in gebruik resulteert in een uitzonderlijk hoge gebruikersacceptatie en succesvolle implementaties van uw SharePoint omgeving.

 

GeONE is specialist op het gebied van SharePoint Informatie Management. De consultants van GeONE hebben tientallen jaren ervaring op het vakgebied van Document Management en Informatiemanagement met SharePoint. De combinatie van producten en ervaring resulteert in een gebruiksvriendelijk SharePoint DMS voor het beheren van documenten, e-mails en andere bestanden.

 

Dit hebben zij onder andere gerealiseerd bij BAM, Imtech, Nationale Bank van België, DAF, Gemeente Hengelo en Sint Lucas.

 

Dit webinar zal beginnen op woensdag 20 mei om 11:00 uur en duurt tot ongeveer 12:00 uur.

 

Meld u hier aan voor het webinar.

 

Meer info: www.sharepointdms.nl

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!