Wouter Hoeffnagel - 06 mei 2016

Exclusief college over ontwikkelen in de cloud

Een selecte groep studenten krijgt op woensdagavond 18 mei 2016 de kans om een college over Cloud Computing bij te wonen van onder andere Amazon Web Services. Het educatieve initiatief IT Talent College staat in het teken van inspiratie en educatie.

Op de zes editie van het event delen de volgende drie experts hun kennis met de studenten:

Danilo Poccia - Amazon Web Services
Danilo Poccia spreekt in zijn rol als Technical Evangelist van Amazon Web Services. Hij helpt organisaties van alle formaten, van start-ups tot multinationals, bij het doorvoeren van innovaties. Dat doet hij door met zijn twintig jaar aan ervaring ideeën tot leven te brengen. Tijdens zijn college vertelt hij over event-driven programming en serverloze architectuur. Voor ontwikkelaars biedt een serverloze architectuur een uitkomst. Natuurlijk kan geen enkele applicatie serverloos draaien, maar Danilo licht toe hoe de Lamba Service van AWS de complexiteit van de implementatie van servers, opslag en databases volledig kan automatiseren.

Jan Willem Lammers - VMware
Deze bekende leverancier van cloud en virtualisatie software wordt op het podium vertegenwoordigd door Jan Willem Lammers, Lead Solution Architect. In zijn college behandelt Jan Willem een verscheidenheid aan onderwerpen, zoals software-defined data centers, platform services, cloud native apps en security.

Ruben van Vreeland - BitSensor
In 2016 werd deze jonge organisatie, bestaande uit vier enthousiaste studenten, door IBM uitgeroepen tot Global Entrepreneur. Het product dat zij ontwikkelden, is een cloud-based SaaS oplossing om webapplicaties te beschermen door middel van realtime blocking en visuele inzichten. BitSensor maakt het mogelijk om de tijd, die een bedrijf nodig heeft om te achterhalen dat het is gehackt, te verkorten van gemiddeld negen maanden naar 50 milliseconden. Ruben van Vreeland, founder van BitSensor, vertelt over de oprichting van BitSensor, de ontwikkeling van het product en de - volgens ons - glansrijke toekomst van BitSensor.

Locatie
De zesde editie van het IT Talent College wordt georganiseerd in poppodium Paard van Troje in Den Haag.

Prinsegracht 12
2512 GA Den Haag
T: 070 750 34 34

Kaartverkoop
Wil jij op 18 mei bij de zesde editie van IT Talent College aanwezig zijn? Dat kan! Koop jouw kaartje hier!

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!