Redactie - 22 september 2016

Oracle Friday Tech Update Big Data Management

De Oracle Friday Tech Updates zijn een serie praktijkgerichte sessies. Op vrijdag 7 oktober a.s. organiseert Oracle de Friday Tech Update Big Data Management.

Een modern informatie management platform biedt analyse mogelijkheden op basis van zowel gestructureerde als ongestructureerde data en geeft direct antwoord op (nieuwe) vragen vanuit de business. 

Traditionele datawarehouses voldoen niet altijd aan de nieuwe behoeftes van de business. Een modern informatie management platform levert real-time Business Analytics en maakt nieuwe type analyses mogelijk. Het ideale informatie management platform dient alle soorten data bij elkaar te brengen om ook de meest complexe informatievragen te kunnen ondersteunen. Daarnaast mag de explosieve groei van zowel gestructureerde als ongestructureerde data geen negatieve impact hebben op de performance. 

Voor wie?
Big Data Experts, IT Specialisten, Database Administrators, Database Architecten en Datawarehouse-, en BI specialisten. 

Meer informatie en registratie
De Oracle Friday Tech Update Big Data Management vindt plaats op vrijdag 7 oktober op ons kantoor in Utrecht. U kunt als genodigde kosteloos deelnemen, maar het aantal deelnemers is beperkt.Registreer daarom direct voor deze Oracle Friday Tech Update.

Deel deze informatie
Kent u iemand in uw organisatie of omgeving die interesse heeft in de Oracle Friday Tech Updates? Stuur dan deze e-mail door. 

Overige Oracle Friday Tech Updates
De komende maanden organiseert Oracle diverse Friday Tech Updates. Interesse? Schrijf u nu ook in voor de volgende sessies:

vrijdag 4 november Oracle Friday Tech Update Hybrid Cloud
vrijdag 18 november Oracle Friday Tech Update Modern Application Development.



Wilt u weten welke evenementen Oracle binnenkort organiseert? Kijkt u dan op de Oracle evenementen kalender.

Wij hopen u op 7 oktober te ontmoeten. 

BW Dutch IT Partner Day tm 11-06-2024 Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Nutanix BN start 6 mei - 20 mei

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!