Redactie - 02 oktober 2017

Misco Solutions Expose 2017 in Bodegraven

Misco Solutions Expose 2017 in Bodegraven image

Heeft uw bedrijf meer dan 40 werkplekken in het netwerk? Bent u nieuwsgierig naar de zwakste schakel in uw ICT keten? Weet u hoe veilig uw persoonlijke en zakelijke ICT is? Wilt u geïnspireerd naar huis met een mooi boek in uw tas? Kom dan zeker op 12 oktober naar Expose! U bent zeer welkom.

Vanaf dit najaar organiseert Misco Solutions op unieke locaties verspreid door Nederland een reeks conferenties op basis van actuele ICT-thema’s. Onder de naam Expose bieden wij klanten en relaties een podium om zowel kennis te vergaren als om kennis te delen. Iedere editie van Expose staat garant voor een boeiende keynote presentatie door een toonaangevende persoonlijkheid, diverse praktijkgerichte presentaties door in- en externe specialisten en de mogelijkheid om te netwerken met uw branche- en vakgenoten

Programma/locatie:

Op donderdag 12 oktober biedt het 17e-eeuwse rijksmonument Fort Wierickerschans onderdak aan de allereerste editie van Expose, die geheel in het teken zal staan van ‘De zwakste schakel in uw ICT-keten’. De wereld van ICT is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt. Verbindingen worden complexer, en meer en meer devices maken deel uit van een integraal en uitgebreid netwerk. De groeiende waarde van data en de professionalisering van cybercrime vraagt om maatregelen die uw bedrijfsvoering doeltreffend beschermen. Als ICT-dienstverlener zien wij het als onze rol om u te informeren over de laatste ontwikkelingen op dit gebied. Hierbij staat het strategisch gelegen Fort Wierickerschans als onderdeel van de Oude Hollandse Waterlinie toepasselijk symbool.

Het programma bestrijkt een dagdeel en zal worden ingeleid door Henk Bijsterbosch, Director Sales & Digital Marketing bij Misco Solutions. Maria Genova, journaliste en schrijfster van het boek ‘Komt een vrouw bij de h@cker’, zal vervolgens een boeiende lezing geven over digitale veiligheid en identiteitsfraude. Distributeur Tech Data bespreekt daaropvolgend de General Data Protection Regulation die volgend jaar in werking treedt. Technologiespecialisten van Cisco en HP zullen hierna aandacht besteden aan de problematiek rondom werkplekbeveiliging. Johan-Willem Hesseling, Manager Business Development bij Misco Solutions, licht afsluitend toe hoe wij uw organisatie hier concreet bij kunnen helpen op basis van ons unieke dienstenportfolio.

Opening 13.00-13.20 Henk Bijsterbosch, General Manager Misco Solutions
GDPR 13.20-14.00 Tech Data, Paul van Noesel, BD manager Security
Keynote 14.00-14.45 Maria Genova, journaliste/schrijfster
Pauze 14.45-15.00 -leveranciersmarkt-
Netwerk 15.00-15.30 Cisco, Aigerim Issabayeva, Security Systems Engineer
Enterprise 15.30-16.00 HP, Ruben Raadsheer, Technnology Consultant
Pauze 16.00-16.15 -leveranciersmarkt-
Solutions 16.15 - 16.45 Johan Willem Hesseling, Business Development manager Misco Solutions
Netwerkborrel 16.45 -18.30 Afsluitende filevermijdende netwerkborrel

 

Keynote van Maria Genova:

Je laat een kopie van je paspoort maken of je klikt een linkje aan en dan ontdek je hoe groot de gevolgen kunnen zijn. Gestolen auto’s op jouw naam. Je bankpas geblokkeerd. Je rekening geplunderd. De politie houdt je aan voor delicten die je niet hebt gepleegd. Welkom in de wereld van identiteitsfraude.

Tijdens een lezing op donderdag 12 oktober laat Maria Genova, schrijfster van het boek 'Komt een vrouw bij de h@cker’, de klanten van Misco Solutions zien hoe weinig moeite het kost om hun computers te hacken en hun identiteit te stelen. Ze laat ook zien hoe medewerkers fraudeurs en hackers in de kaart spelen, meestal uit onwetendheid.

Maria Genova geeft tal van tips om je digitale veiligheid te vergroten. Hoe onthoud je tientallen ingewikkelde wachtwoorden, is WIFI veilig, mogen bedrijven je paspoort of rijbewijs kopiëren, wat is de beste manier om je computer en je mobiel te beveiligen tegen hackers, hoe onderscheid je een echte factuur van KPN of Eneco van een nepfactuur en hoe weet je of een email-bijlage veilig is? Dat zijn slechts enkele van de vragen die aan bod komen. Tijdens deze interactieve lezing zie je enkele interessante filmpjes. Je ontvangt ook een gesigneerd exemplaar van het boek cadeau.

http://www.misco.nl/expose

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!