Redactie - 12 juni 2012

PQR ontvangt NetApp Partner of the Year Award


PQR is uitgeroepen tot NetApp ‘Partner of the Year’. Voornaamste redenen hiervoor zijn de uitstekende samenwerking tussen beide bedrijven en de door PQR gerealiseerde stijging van 20% in de verkoop van NetApp oplossingen. Het is de tweede keer dat PQR de belangrijkste NetApp award in de wacht sleept.

PQR ontving tijdens de NetApp Channel Kick-Off FY13 op 24 mei in Naarden de ‘Partner of the Year’ award. Volgens Bas Peters, Channel Manager van NetApp was de samenwerking met PQR altijd al uitstekend, maar is deze het afgelopen jaar nog hechter geworden. “Ik noem het een schoolvoorbeeld van hoe er tussen een vendor en een resellergeteamd moet worden, met mooie deals in het verleden en prachtige in het verschiet.”.

PQR is het afgelopen jaar nog intensiever met NetApp gaan samenwerken. Dit heeft ervoor gezorgd dat de verkoop van NetApp-oplossingen 20% is toegenomen. “De intensieve samenwerking tussen met name het lokale en centrale overheidsteam werpt zijn vruchten af en ook tussen PQR’s commercial team en het Industry Team van NetApp zijn grote stappen gemaakt,” verklaart Bas ter Heurne, Sales Manager PQR. “Ook voeren we met succes een aantal marketingcampagnes uit. En dat gaan we dit jaar weer doen: vorige week stond op de agenda het BringYourOwn zeilseminar, op dit moment loopt het Fitness Programma en op 2 oktober staat IT-Galaxy 2012 op de kalender, waarvan NetApp voor de vierde keer hoofdsponsor is.”

NetApp is een fabrikant van innovatieve storage- en datamanagementoplossingen en verkoopt en implementeert die via haar partnerkanaal. PQR is Star Partner en maakt gebruik van toegang tot directe technische ondersteuning en trainingen. Ter Heurne: “De focus op NetApp heeft ertoe geleid dat we met een team van enthousiaste en deskundige collega’s de juiste adviezen kunnen geven en de behoefte van de klant goed kunnen vertalen naar NetApp-technologie. De award die we hebben gekregen, weerspiegelt natuurlijk de kwalitatieve doelstellingen die we hebben behaald, maar ook de waardering die NetApp voor onze mensen en ons bedrijf heeft. En daar zijn wij erg blij mee!”
  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!