Redactie - 14 januari 2021

EPOS kondigt Google Meet- en Google Voice-certificering aan voor ADAPT-headsets

EPOS kondigt Google Meet- en Google Voice-certificering aan voor ADAPT-headsets image

Audiomerk EPOS, onderdeel van de Demant Group, kondigt aan dat de ADAPT 360, ADAPT 460 en ADAPT 560 headsets gecertificeerd zijn voor Google Meet en Google Voice. Dit biedt zakelijke professionals een rijk, natuurlijk geluid en Active Voice Cancellation voor meer focus en productiviteit, waar ze ook maar deelnemen aan een Google Meet- of Google Voice-sessie.

Steeds vaker gaat het werk overal mee naartoe en vergaderingen dus ook. Daardoor worden veelzijdige audio-oplossingen die zich direct aanpassen aan verschillende geluidsomgevingen van essentieel belang om mensen en teams bij elkaar te brengen en om de prestaties onderweg te verbeteren, aldus EPOS.

Het Unified Communications-aanbod van Google is een toonaangevende professionele oplossing die bestaat uit Google Meet, Google Chat en Google Voice. Waar de laatstgenoemde zich richt op vergaderingen, gesprekken en berichten, is Google Meet een videocommunicatiedienst die deel uitmaakt van Google Workspace en G Suite for Education. In het derde kwartaal had Google Meet een piek van 235 miljoen deelnemers aan dagelijkse vergaderingen en meer dan 7,5 miljard dagelijkse videogesprekken.

De nieuwe EPOS-certificering met Google Meet en Google Voice zorgt ervoor dat de gecertificeerde EPOS ADAPT-apparaten gebruikers een audio-ervaring bieden van hoogwaardige kwaliteit tijdens het gebruiken van Google Meet en Google Voice. Als onderdeel van het certificeringsproces worden er een aantal audiotests uitgevoerd door een onafhankelijk audiolaboratorium dat door Google is goedgekeurd.

Commvault BW 30-05 tm 07-06-2023 Trend Micro BW week 20 rm 23-2023
Commvault BN/BW 30-05 tm 07-06-2023

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!