Wouter Hoeffnagel - 29 januari 2023

Infoblox ontvangt FedRAMP-autorisatie voor databeveiliging

Infoblox ontvangt FedRAMP-autorisatie voor databeveiliging image

De BloxOne Threat Defense Federal Cloud-oplossing van Infoblox is door de Amerikaanse overheid voorzien van een ‘FedRAMP Moderate’-autorisatie. Hiermee is de SaaS-oplossing als veilig, vertrouwelijk, integer en betrouwbaar bestempeld.

BloxOne Threat Defense Federal Cloud is een onderdeel van BloxOne Threat Defense. Dit platform combineert Cloud Services Portal (CSP), Threat Intel Data Exchange (TIDE) en Dossier voor dreigingsonderzoek om overheidsinstanties te helpen hun security te vereenvoudigen en te schalen aan de randen van hun netwerken. Het Infoblox-platform helpt security-analisten om incidenten sneller te onderzoeken en prioriteren. Bovendien kunnen ze hiermee nieuwe dreigingen opsporen dankzij dreigingsinformatie, die kan worden geïntegreerd in bestaande security-tools om netwerkbeveiliging consistenter te maken.

Strenge overheidsnormen

De FedRAMP-autorisatie betekent dat Infoblox voldoet aan strenge overheidsnormen, waaronder FIPS 140-2, NIST Cryptographic Algorithm Validation Program, DADMS# 108568, IOL USGv6, en NIAP Common Criteria EAL 2. BloxOne Threat Defense Federal Cloud voldoet bovendien aan de beveiligingsnormen van FedRAMP voor NIST SP 800-53 om digitale transformatieprojecten van federale instanties te beveiligen.

“Het behalen van FedRAMP-autorisatie toont de toewijding van Infoblox om overheidsinstanties te helpen bij het digitaal transformeren en beveiligen van cloud-first omgevingen,” aldus Ralph Havens, President Infoblox Federal. “Deze mijlpaal is een bevestiging dat we overheidsinstanties een robuust netwerkbeveiligingsplatform kunnen bieden om de cyberverdediging te versterken tegen aanvallen van kwaadaardige actoren.”

Trend Micro BW week 20 rm 23-2023 NTT BW start 31-5 TM 14-6
NTT BN start 31-5 TM 14-5

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!