Redactie - 28 maart 2014

SMT Academy opent zijn deuren


SMT lanceert lanceert als reactie op ontwikkelingen in de markt en de groei van haar organisatie de SMT Academy. HBO-studenten kunnen op de SMT Academy via een stage ervaring op doen en kennismaken met het vakgebied waarin SMT opereert. De SMT Academy biedt daarnaast voor ZZP-ers een platform om kennis en ervaringen te delen en samen met SMT te werken aan klantprojecten. 

“De doelstelling die aan SMT Academy ten grondslag ligt is tweeledig. Enerzijds zien we dat het voor SMT al geruime tijd een uitdaging is om bijtijds de juiste medewerkers voor ons groeiende team te vinden. Het zelfstandig opleiden van medewerkers en het samenwerken met ZZP-ers is dan een logisch alternatief”, legt Harry Kloosterman, Managing Director bij SMT, uit.

“Anderzijds zijn we van mening dat we een morele en strategische verantwoordelijkheid hebben richting de arbeidsmarkt van morgen. Het investeren in kennis en het bieden van de mogelijkheid om (werk)ervaring op te doen, uiteraard binnen de mogelijkheden die je als organisatie hebt, is daarbij in onze optiek van essentieel belang.”

WH
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!