Witold Kepinski - 08 mei 2023

CloudBilling ontvangt kapitaal voor expansie in VK en Scandinavië

CloudBilling heeft financiering verkregen om zijn expansie in het VK en Scandinavië te versnellen.

CloudBilling ontvangt kapitaal voor expansie in VK en Scandinavië image

CloudBilling is een  B2B SaaS-platform dat cloud FinOps en kostenbeheeroplossingen biedt aan serviceproviders en ondernemingen, waardoor ze hun factureringsprocessen kunnen optimaliseren en efficiënt nieuwe kansen kunnen vinden door middel van hoogwaardige gegevens.

Florin Finance, een M&A-adviesbureau, heeft CloudBilling geadviseerd bij het financieringsproces. De investering werd geleid door Florin Finance Capital, met deelname van de bestaande investeerders. 

De fondsen zullen worden aangewend om de verkoop- en marketinginitiatieven van het bedrijf in deze regio's te versterken, en om investeringen in productontwikkeling te kanaliseren om beter tegemoet te komen aan het groeiende klantenbestand.

Deze nieuwste investering volgt op een fase van opmerkelijke groei voor CloudBilling. Het bedrijf is getuige geweest van een sterke vraag naar zijn cloudgebaseerde facturerings- en Business Intelligence-oplossingen, vooral in EMEA en nu het VK in zicht komt. Met deze nieuwe instroom van financiering zal CloudBilling goed gepositioneerd zijn om aan deze vraag te voldoen en zijn traject van snelle groei voort te zetten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!